CHISTURILE ..........AGAIN

•  
    • 86 mesaje
    19 Iul 2006, 10:03
    0 0
    Salutare ,
    Formatiune chisitica de 4.8 / 4.6 cm avand continut seros si perete de 2-3 mm grosime........Asta scrie pe ecograful meu .....Cica e posibil sa se sparga , dar tre sa ii dau progesteron , adica sa mai fac vreo 6 luni de tratament cu Duphaston...
    In februarie am mai avut si pe dreptul , dar am luat si extract de mladite de zmeur si ...gone !!
    Whatever...a mai avut cineva diagnosticul acesta si i-au disparut chisturile ? in cazul unei inseminari aceste chisturi pot pune in pericol o eventuala sarcina ?

va tuc
    dana
  •  
    • 116 mesaje
    19 Iul 2006, 10:05
    0 0
    si eu am avut, dar nu au dsparut. s-au micsorat, cu mastodynon, naturist. depinde d c natura sunt. reia tratamentul dak a fost bun, si nu ezita sa intrebi dr despre orice.
  •  
    • 86 mesaje
    19 Iul 2006, 10:39
    0 0
    eu sunt din suceava , doctorul meu este din cluj... acest eco l-am facut sa vad * cum mai stau * . dupa concediu ( LA CACIULATA by the way )proabil ca voi face si inseminarea si il voi vizita si pe doctorul meu din cluj ...
  •  
    • 86 mesaje
    19 Iul 2006, 16:43
    0 0
    .
  •  
    • 205 mesaje
    19 Iul 2006, 16:56
    0 0
    din cite stiu eu trebuie mai intii sa elimini chisturile si abia dupa sa iti faci inseminarea.la sarcina iti creste progesteronul in corp,deci e posibil sa se elimine,dar exista si posibilitatea sa iti creasca.eu te sfatuiesc sa nu iti faci inseminare pina nu scapi de chisturi si sa nu risti sa se intimple ceva.multa sanatate!!!
  •  
    • 12 mesaje
    19 Iul 2006, 17:22
    0 0
    Eu am scapat de un chist gigant de 6/8 cu tratament naturist la clinica Naturalia din Voluntari.E in jur de 3milioane si dureaza 3-4 luni dar scapi de chisturi.Pentru mine a fost un adevarat miracol,mai ales ca toti doctorii ma trimteau la operatie de ovar,si eu am doar 22de ani!sper sa va ajute informatia!este d-na doctor Chirila,este o doctorita homeopata f buna cam pt orice boala!
  •  
    • 205 mesaje
    19 Iul 2006, 17:30
    0 0
    pt. danau:am citit pe net ca,chisturile care au lichid se elimina mai usor si nu necesita operatie.multa sanatate si bafta cu inseminarea,eu inca sper sa reusesc in mod natural
  •  
    • 86 mesaje
    20 Iul 2006, 12:18
    0 0
    sarumana de rasapunsuri .........eu am avut in iarna primavara un chist de ovarul dretp , tot structura seroasa , iar acum nu il mai am . eu cred ca de la tratamentul cu mladite de zmeur . desi in paralel am luat duphaston .
    am deja 4 ani de cand incerc pe cale naturala sa raman insarcinata ......mi-am pierdut orice speranta...de aceea am optat pt inseminare ...
    sper sa ma ajute dumenzeu si pe mine sa fiu mamaica
    va pup pe toate
    dana
  •  
    • 205 mesaje
    20 Iul 2006, 14:22
    0 0
    dana:sper sa reusesti,dar nu dispera,pt. ca eu am deja 6 ani la activ si cind mi-am pierdut speranta am ramas insarcinata.da-ne un semn cum a mers inseminarea
  •  
    • 17 mesaje
    23 Aug 2006, 21:07
    0 0
    Buna!
    Numele meu este denissa si mi s-a descoperit un chist pe trompa stanga. As vrea si eu sa afle detalii despre Naturalia, adresa, telefon.
    Mersi mult!
    P.S. Adresa mea de mail este pdenissa@yahoo.com