endocrinologie

•  
    • 56 mesaje
    18 Iul 2006, 22:58
    0 0
    AM DECIS SA MERG LA UN MEDIC ENDOCRINOLOG DEOARECE NU POT SA SLABESC AM INCERCAT DIFERITE DIETE SI PASTILE DE SLABIT SI ....DEGEABA.INTREBAREA MEA ESTE:AVETI IDEE CAM LA CE TESTE TE SUPUNE MEDICUL ENDOCRINOLOG ? DACA IMI PUTETI SPUNE SI MIE VA ROG SA NU EZITATI .MUTUMESC.
  •  
    • 201 mesaje
    18 Iul 2006, 23:45
    0 0
    Probabil ca analize de sange si control ginecologic.
    Daca este cazul, te poate interna pt 2 saptamani timp in care vei face tratament si vei tine regim ca sa slabesti. Asta, numai daca vrei tu..
    Si neaparat, mergi la Parhon.
  •  
    • 159 mesaje
    19 Iul 2006, 00:32
    0 0
    Multe analize hormonale se fac din examenul urinei pe 24h.

Dar am o intrebare: daca nu tii cura de slabire, te ingrasi?
  •  
    • 3198 mesaje
    19 Iul 2006, 08:55
    0 0
    Mai nou analizele hormonale se fac prin recoltare de sange. Candva, odata, m-am chinuit si eu cu sticla de urina prin frigder... Nu mai e cazul...
  •  
    • 54 mesaje
    19 Iul 2006, 12:30
    0 0
    Depinde de glanda afectata;De la sumar urina pana la analize de sange, al caror rezultat il primesti in cateva zile;
    Iti recomand cu caldura spitalul CI PARHON;
    Eu sunt pacienta profesorului Dumitrache de 11 ani;
    Problema mea era exact opusa alei tale:eram foarte slaba(163 cm-38 Kg) si nici un medic nu-mi dadea de cap....
    Am ajuns la greutatea dorita, si multe din problemele pe care le aveam s-au rezolvat.
    Tot ce trebuie sa faci este sa respecti tratamentul medicului curant si sa mananci doar ce si cat ai voie.
    Bafta!
    Daca ai si alte intrebari, astept!
  •  
    • 2209 mesaje
    19 Iul 2006, 13:19
    0 0
    Analizele hormonale se fac prin sange. Mi-am facut eu acum 2 luni. Dar atentie, sunt foarte scumpe! Sa te interesezi inainte exact cat te costa. Pupici si multa sanatate!
  •  
    • 201 mesaje
    19 Iul 2006, 14:34
    0 0
    Acum vreo 5 ani aveam probleme fff mari cu tiroida..ma ingrasam din ce in ce mai mult.
    Mi s-a recomandat de la endocrinologie un regim alimentar pe care l-am respectat cu strictete...
    Dupa o luna de regim am slabit 500 de GRAME..da, ai citit bine, juma de kilogram.
    In cele din urma m-am operat si am inceput sa slabesc de la sine, fara sa tin regim alimentar.
    Acum am ajuns la greutatea dorita.
  •  
    • 56 mesaje
    19 Iul 2006, 18:17
    0 0
    fetelor,va multumesc la toate celor care mi-ati raspuns.problema mea sta cam asa:am 1.62 si 70 kg.cam in urma cu trei ani m-am ingrasat dupa ce am luat niste anticonceptionale (asa cred)iar de atunci oscilez intre 69 si 72kg.acum un an (lucram)am slabit fara sa fac nimic 11 kg iar dupa ce am ramas acasa am pus inapoi kg.tin sa va spun ca am luat mai multe feluri de pastile de slabit si am incercat sa tin si diete dar nu reuseam mai mult de o saptamana.iar acum m-am decis sa merg la un doctor sa aud si parerea lui. credeti ca am vreo sansa sa slabesc cu ajutorul endocrinologului?