Diane35

•  
    • 541 mesaje
    25 Mar 2003, 09:40
    0 0
    Buna
    as vrea sa-mi spuneti parerea voastra des[re acest tratament pe care eu as vrea sa-l incerc pentru a scapa de acnee si de tenul gras?
    exista riscuri contraindicatii?
    trebuie consultat un doctor pentru a-l lua?
  •  
    • 1101 mesaje
    25 Mar 2003, 11:06
    0 0
    Logic...niciodata sa nu iei anticonceptionale dupa capul tau sau pt ca asa iau si prietenele...
  •  
    • 2 mesaje
    10 Apr 2003, 15:33
    0 0
    trebuie sa faci un dozaj hormonal si apoi iti recomanda medicul ce anticonceptionale iti trebuie.am o prietena care a luat diane35 tot pentru acnee si nu prea adat rezultate,in schimb s-a ingrasat putin.
  •  
    • 6 mesaje
    8 Mai 2003, 09:07
    0 0
    Si eu iau Diane 35 de aproximativ 4 ani (si prietena mea la fel) ! nu m-am ingrasat deloc, am un ten cat de cat curat zic eu (dar in general nu am avut probleme cu el) dar, in chimb, prietena mea, care a avut are acum un ten perfect si nici ea nu s-a ingrasat! Parerea meaiane 35 este cel mai bun anticonceptional!!!
  •  
    • 4 mesaje
    8 Mai 2003, 09:40
    0 0
    Eu am luat Diane35 2 ani si ceva pentru ca aveam o problema cu o pilozitate de care voiam sa scap fara tratamente hormonale puternice. In timpul administrarii medicamentului pilozitatea s-a redus vizibil si, de asemenea, secretia de sebum. Ca urmare tenul era foarte curat iar parul mi se ingrasa abia dupa 5-6 zile. Deci totul a mers de minune! Numai ca in momentul in care am renuntat sa-l mai iau, de aprox.7 luni, problemele au aparut din nou (pilozitate, cosuri, par gras). Si parca chiar mai rau decat inainte sa-l iau. Deci nici un medicament nu e perfect. Atata timp cat nu te astepti sa rezolve problemele pentru totdeauna, e OK. Si neaparat discuta cu mdicul inainte sa-l iei!
  •  
    • 111 mesaje
    9 Mai 2003, 11:15
    0 0
    gratia, voi luati diane de ANI de zile?? stiam ca diane este un anticonceptional prea puternic pentru a fi folosit o perioada lunga de timp. bubi, in prospect scrie ca daca au reaparut simptomele, poti sa reiei tratamentul.
  •  
    • 4 mesaje
    16 Mai 2003, 18:30
    0 0
    Scuze ca raspund asa tarziu. Stiu ca in prospect scrie ca daca daca simptomele reapar, trebuie reluat tratamentul, dar nu-mi place ideea de a depinde de medicamente. Doctorita mi-a spus ca efectul se pastreaza numai pe durata administrarii. Asa ca prefer sa accept realitatea si sa combat efectele prin alte masuri.
  •  
    • 541 mesaje
    19 Mai 2003, 12:26
    0 0
    In cat timp au fost vizibile rezultatele la voi? eu iau de o luna dar inca nu vad nici o schimbare
  •  
    • 3158 mesaje
    11 Iun 2006, 13:00
    0 0
    La cate luni e nevoie sa facem pauza evelor?
  •  
    • 131 mesaje
    11 Iun 2006, 13:07
    0 0
    eu am luat diane vreo 2 ani, si am avut ten perfect,par super... singura problema a fost cand m-am lasat, m-am trezit cu progesteronul dat peste cap (RAU), eruptie de cosuri (mentionez k inainte sa iau diane nu am avut absolut nici un fel de problema), par gras si celulita pe coapse...in timp am scapat de ele, dar ideea e k nu recomand la nimeni. si dati un search pe google international, am vz k in anumite tari nici nu sunt acceptate ca anticonceptionale...