Logest
-
1 1Fetelor , raspundeti-mi si mie la o intrebare... pt cele care folosesc Logest, aceste anticonceptionale ajuta la cresterea sanilor in vreun fel?? am auzit multe fete care confirma, dar in cazul Logest, nu stiu abea incep sa le iau...
Multumesc ! -
buna,
eu iau logest de 2 luni...le iau si pt ca am avut niste chisturi ovariene si ca sa nu se mai refaca..asa mi-a zis doctorul. dar pot sa-ti spun ca sanii nu s-au marit, sunt la fel..dar un pic m-am ingrasat..vezi ca se poate intampla.nu prea imi convine ,dar oricum nu e mult 1-2 kg. ..si mai e ceva..in prima luna se poate sa ai unele manifestari, stare de rau, de voma,dureri de cap, dar nu te speria ..e un pic pana se acomodeaza organismul..la mine asa a fost.
te rog spune-mi tu pt ce le iei? doar pt contraceptie? -
Da, initial, doar pt contraceptie, este prima data inca nu am inceput sa iau pt k am avut noduli la sani.. si am asteptat pana acum, Logest mi le-a dat doctora mea dupa control, a zis k nu am sa ma ingras si sunt foarte bune la infrumusetarea tenului, le mai iau si cu gandul k toate fetele imi zic k dupa anticonceptionale cresc sani destul de mult, si din pacate eu am nevoie, cum nu am mai luat pana acum, va intrebam si eu pe voi.
-
lovely2750, fiecare corp raspunde altfel medicamentelor. eu nu m-am ingrasat, dar alte fete da. pentru mine sunt bune, dar pentru altcineva nu stiu daca sunt bune. poate tu vei reactiona altfel de la ele. ia o luna, doua si vezi cum te simti. daca simti ceva aiurea du-te la doctor si spune-i sa ti le schimbe.
-
iau logest de mai bine de un an si am remarcat urmatoarele: am pus vreo trei kg, tenul arata mult mai bine si din cauza acelor 3 kg sau mai stiu eu, mi-au crescut si sanii. de asta nu-mi pare rau

nu ma mai doare burta la ciclu, ma tine 3 zile maxim (asta nu stiu daca e bine ca e prea putin parca).. si cam atat.
per ansamblu, sunt multumita -
Cand spun un nr in plus, este pt k am vazut cu ochii mei si dau ex verisoara mea care pana sa ia anticonceptionale ii avea mici... acum si ea se mira in fiecare dim cand se trezeste cat sunt de mari...
spre ignoranta mea nu am intrebat-o niciodata ce fel de pilule ia... pt k nu am vrut sa iau pana acum, dar evident nu iau anticonceptionale k sa-mi creasca sanii, iau pt k treb si nu mi-ar displace sa-mi creasca
-
Ma dau cu capu de pereti in fiecare dimineata si vad cum imi cresc sanii.Asta logica are si ce spui tu.
Suntem toate DIFERITE.Fiecare ORGANISM este diferit.
Ti=au fost recomandate ptr ce pilulele?Daca vroiai pilule ca sa iti creasca de ce nu ai vb cu medicu?Daca vrei sa iti creasca iti spun o metoda sigura:IMPLANTUL CU SILICON.