AJUTOOOR!

•  
    • 23 mesaje
    18 Iul 2006, 10:36
    0 0
    fetelor chiar sunt disperata. vineri ( 14 iulie) am uitat de dim sa iau pastila anticon, dar am luat-o in mai putin de 12 ore.vineri pe la 12 noaptea am avut contact sexual.faza e k pastila de vineri era ultima din folie si dupa 3 zile trebuia sa ma imbolnavesc.adik luni.si m-am imbolnavit.dar problema e k curge putin fata de alte dati si mi-e teama. nu stiu ce sa fac. va rog ajutati-ma.mi-e frik sa ma gandesc. va pup
  •  
    • 655 mesaje
    18 Iul 2006, 10:40
    0 0
    Stai linistita ca nu e pb. Daca ai respectat intervalul de 12 h. Si chiar daca era sa fie, nu iti dadeai seama asa repede. Asteapta pana luna viitoare. Oricum pastilele modifica "debitul"
  •  
    • 3198 mesaje
    18 Iul 2006, 10:42
    0 0
    Te-ai imbolnavit - la revedere! Daca era ceva, nu te mai imbolnaveai. Doamne, ce eufemisme in secolul 21...
  •  
    • 156 mesaje
    18 Iul 2006, 10:44
    0 0
    Am luat si eu anticonceptionale,si am mai si uitat sa iau sau am fost plecata si nu am ajuns la ora stabilita sa le iau....Le-am luat si mai tarziu sau am luat a doua zi 2...
    Si n-am ramas.Nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji.
    Eu nu prea cred ca e ca-n filme,nu iei una si gata,ai ramas!!
    In schimb, eu nu le mai iau de 8 luni,si inca nu am ramas chiar daca am...intotdeauna neprotejat.(pt ca acum vrem un bebe)
    Afirmatia mea nu e "batuta in cuie",dau numai cu presupusul.
    Sper ca sunt si alte Eve,care sa confirme spusele mele.
    Pupici!!!!
  •  
    • 156 mesaje
    18 Iul 2006, 10:57
    0 0
    Ciclul poate veni si peste sarcina.Cam ciudat, am citit mult si teoretic nu se poate...Dar am totusi indoieli,mai ales ca am o prietena care s-a trezit la sase luni insarcinata(tot din cauza asta)
    Dar asta nu e cazul ingerashului.
  •  
    Ive
    • 13 mesaje
    18 Iul 2006, 11:09
    0 0
    Fa-ti un test de sarcina...sa stai linistita...
  •  
    • 8 mesaje
    25 Iul 2006, 23:00
    0 0
    vroiam sa-i spun Melei1982,ca in situatii similare cu a ei ,e indicata o Histero,iti spune medicul .Pt curatarea aparatului genital...in urma trat. du antic. se mai infunda pe acolo cate unele...si in felul asta o rezolvi,daca nu ai altceva mai serios.in general e pasul nr.1 succes