SEX

•  
    • 4 mesaje
    17 Iul 2006, 12:13
    0 0
    Salut dragi prieteni am nevoie si eu de un sfat. De un an de zile traiesc sexual si niciodata nu am luat contraceptive, cu toate ca se mai intimpla sa folosim si prezervativul, cu toate acestea eu nu am ramas insarcinata. Cum credeti se poate intimpla sa fiu fertila si sa nu pot avea copii, sau e ceva normal. Am 20 ani
  •  
    • 205 mesaje
    17 Iul 2006, 12:15
    0 0
    iti doresti copii,sau cauti o cale sa te protejezi?ai facut vre-o analiza sa vezi daca e totul ok?
  •  
    • 4 mesaje
    17 Iul 2006, 12:21
    0 0
    Am fost la ginecolog mi-a spus ca erozie, si mi-a dat tratament, insa eu nu vreau acum copil pur si simplu vreau sa stiu daca pot avea copii si de ce nu am ramas insarcinata daca nu m-am protejat?
  •  
    • 205 mesaje
    17 Iul 2006, 12:24
    0 0
    banuiesc ca stii despre ovulatie,poate ca pur si simplu nu ai nimerit ziua.daca vrei sa stai mai linistita dute si fa-ti analizele si tu si el neaparat,poate are el probleme cine stie?
  •  
    • 4 mesaje
    17 Iul 2006, 12:33
    0 0
    insa in afara de analize nu pot afla cumva, nu prea vreau sa merg la medicul din oraselul nostru.
  •  
    • 205 mesaje
    17 Iul 2006, 12:39
    0 0
    daca nu iti faci analizele nimeni nu iti poate spune sigur nimic.din ce oras esti si citi ani ai,daca pot intreba?
  •  
    • 4 mesaje
    17 Iul 2006, 12:47
    0 0
    Am 20 ani si sunt din Floresti. Va rog daca stiti, poate vre-un site cu medici ginecologi sau ceva de genul acesta, vreau sa incerc sa vorbesc cu un medic ginecolog.
  •  
    • 3198 mesaje
    17 Iul 2006, 13:15
    0 0
    Pana atunci, foloseste intotdeauna prezervativ!!! Nu de alta, dar poate afli ca ai putut sa ramai gravida (se poate intampla oricand) si atunci probabil o sa vezi ce fericire e si cu avorturile!
  •  
    • 49 mesaje
    17 Iul 2006, 14:40
    0 0
    Un cuplu ( adica doi parteneri=aceiasi mereu!) este infertil daca dupa 1 an de activitate sexuala normala( adica nu unul in Italia si unul in Romania sau unul la Ana si unul la Caiafa), fara a folosi contraceptive. Prin contraceptive se intelege atat contraceptie cu hormoni (pastile) cat si contraceptia mecanica (prezervativ, diafragm, dispozitiv intrauterin...)dar si metodele naturale de contraceptie (coitus interruptus, metoda calendarului, a temperaturii bazale ...). Daca e un singur partener sexual, atunci cuplul e infertil si se fac analize amandurora! Oricum, daca nu doriti sarcina, e bine sa va paziti!
  •  
    • 205 mesaje
    17 Iul 2006, 15:43
    0 0
    daca te poate ajuta uite un site care da consultatii online:www.sfatulmedicului.ro,primesti in 24 de ore un raspuns.sanatate si te pup.pt.*musik*