DIN NOU CANDIDA!!!
-
0 0buna!
va rog mult dc puteti sa-mi rasp. Am candida, care se manifesta in felul urmator: fara mancarimi, fara secretie urat mirositoare, doar cu dureri la contact sexual. Am avut si o secretie un pic mai condistenta si alba, dar in urma unui tratament cu CANESTEN OVULE SI CREMA, nu a mai aparut...cel putin deocamdata..dar a ramas durerea..
dc a mai folosit cineva acelasi tratament va rog sa-mi spuneti v-a trecut? sau cum ati rezolvat?
eu iau si anticonceptionale LOGEST, si ma gandesc ca si astea poate sa-mi impiedice vindecarea...sa le intrerup si apoi sa reincep tratamentul?
va multumesc! -
merci fetelor..dar am fost la medic ..acum o sapt si ceva..in urma examenului secretiei vaginale mi s-a pus diagnosticul de candida..deci sigur e candida. mai acum o luna, am fost si mi-am facut un consult si am intrebat dc e o rana si a zic doctorul ca nu am nici o rana. tratamentul l-am facut la recomandarea doctorului, nu de capul meu. ca stiu ca asa nu merge. dar totusi mai am durerea. o sa incerc sa mai ajung din nou, dar ma gandesc ca e prea devreme. am fost acum o sapt si ceva..si d-asta ma interesa si parerea celor care s-au confruntat cu asta..cineva care s-a tratat cu canesten, am inteles ca e bun ,dar la mine dc nu a mers...mai astept si alte sugestii de tratament si sfaturi..am sa merg si la doctor un pic mai incolo..va multumesc!
-
sa stii ca poti avea microbul si fara prea multe simptome.cel mai bine fa-ti un control ginecologic,sa iti ia secretie si sa vezi ce iti iese.sunt multi microbi care se manifesta asamanatori.si sa nu iti fie rusine,eu am facut asa ceva cind eram virgina de la detergentul cu care spala mama.dute la doctor
-
Diana multumesc...eram curioasa...sa stiu cum se manifesta mai ales k am citit cit de necajite sunt fetele...si faptul k se vindeca greu.Sincer eu credeam k e ceva banal...si k se poate face de la antibiotice...Eu acum o luna am luat 3 pastile de euciprin (antibiotic) pentru o infectie urinara...si ma gindeam sa nu ma pricopsesc cu alta...stii cum e te tratezi de una si dai peste alta mai nasoala...
-
Nu prea este necesara arderea lenjeriei. Nu purtati plastic si, mai ales chilotei din aceia Tanga!
Am avut si eu. Revine de cate ori aveti anemie, graviditate, tratament antibiotic sau chiar anticonceptionalele locale o mai "ajuta". Se poate ca si anticonceptionalul sa fie de vina! Asta, desigur, daca este cert candida!
Va pot ajuta cu produse naturiste, care intaresc apararea organismului. Tratamentul antimicotic este obligatoriu! -
pt dr_psy
te rog ai putea sa ne spui despre ce produse naturisteeste vb..te rog mult...eu am candida, dar nu prezint toate simptomele, mai mult doar dureri la contact sexual...si vreau sa ma fac bine...suspectez ca mi s-a declansat de la niste anticonceptionale deoarece simptomele mi-au aparut de cand am inceput sa le iau....
merci