sunt DISPERATA....

•  
    • 124 mesaje
    17 Iul 2006, 08:09
    0 0
    Buna fetelor si bine v-am gasit.Am mare nevoie de voi, si ca atare va rog din suflet sa ma ajutatzi.Joi am fost la cosmeticiana mea sa ma epilez inghinal ca de obicei.Totul a fost ok pana sambata cand am inceput sa simt niste mancarimi groaznice, iar de duminica,adica de ieri, si o scurgere foarte groasa, de culoare galben ft. inchis.Deocamdata nu miroase, dar poate ca la cum arata de urata, va mirosi in curand. Eu sambata am ajuns in Italia unde voi ramane 2 sapt,asa ca va rog din suflet sa ma ajutatzi cu un sfat-ce pot sa iau, din experientza voastra, pt. ca la medic nu pot sa merg aici.Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva, si sunt tare speriata...s-a ales praful de concediul meu.De sotz imi este teama sa ma apropii, asa ca invoc diferite scuze...PLS HELP ME
  •  
    • 1188 mesaje
    17 Iul 2006, 09:10
    0 0
    Buna,
    Ar trebui sa te vada un doctor, nu poti folosi cine stie ce produse farmaceutice asa, dupa ureche. Mai ales ca in Italia nu se prea dau medicamentele fara reteta.
    Daca stii italiana, povesteste totul unei farmaciste si te poate ajuta.
    Daca nu, cauta o farmacie situata intr-o zona turistica, poate ai bafta sa gasesti o persoana care vorbeste engleza...

Ca leac babesc, am auzit ca fac bine baile cu bicarbonat de sodiu (si pe interior, desigur, cat reusesti ...) .
    Pe asta ar trebui sa-l gasesti in orice supermarket.
    Sanatate multa!
  •  
    • 1188 mesaje
    17 Iul 2006, 09:40
    0 0
    Revin... am gasit un site medical cu niste recomandari pentru cateva tipuri de afectiuni genitale.
    Iti dau lista mai jos, in caz ca vrei totusi sa soliciti ceva de la farmacie:

- candidoza - Clotrimazolo, Fluconazolo, Miconazolo, Econazolo, Itraconazolo;
    - trichomonas - Metronidazolo, Tinidazolo ,Clotrimazolo ;
    - vaginita - Metronidazolo, Tinidazolo, Clindamicina.

Nenorocirea este ca, asa cum iti spuneam, nu stii ce ai pana nu te vede un doctor...
  •  
    • 3198 mesaje
    17 Iul 2006, 10:10
    0 0
    Zaycyca, ceea ce a folosit cosmeticiana nu era ceara de unica folosinta? Ca intelesesem ca nu mai au voie sa folosesca decat din asta. Eu am alte metode si nu cunosc amanunte salonistice, dar ma gandeam sa merg acum, pt concediu, la un salon. Ceara asta de unica folosinta nu o incalzesc in vase de unica folosinta?
  •  
    • 789 mesaje
    17 Iul 2006, 10:34
    0 0
    ceara de unica are recipientul ei.. cand s-a dus nu mai poti sa o bagi la loc.Deci ea nu se reincalzeste.In schimb ceara refolosibila inca se mai foloseste in saloane pentru ca sunt persoane care o prefera.Oricum se fierbe..daci e mai greu la temperatura aia sa mai reziste virusi.
  •  
    • 1037 mesaje
    17 Iul 2006, 10:43
    0 0
    eu ti-as recomanda spalaturi vaginale cu iaurt simplu(fara fructe)...2 linguri de iaurt la un litru de apa...de doua ori pe zi
  •  
    • 3198 mesaje
    17 Iul 2006, 11:09
    0 0
    Cred ca etotusi o micoza nenorocita. Sper sa se vanda in farmacii antimicotice fara reteta, mai ales ca nu prea fac rau in rest.
  •  
    • 17 mesaje
    17 Iul 2006, 11:12
    0 0
    sunt sigura ca te poti duce in italia la un punct de PRONTO SOCCORSO. stiu din experienta. incearca. incercarea moarte n-are. dar zi-le sa iti dea ceva puternic, ca sa iti treaca.
    e gratis daca te duci la urgente.
  •  
    • 1188 mesaje
    17 Iul 2006, 11:19
    0 0
    da,Beauty , chiar cred ca antimicoticele se dau fara reteta. Atata doar ca va trebui sa fie pregatita pentru o suta de intrebari (dar pentru ce va trebuie ? etc.).
    Oricum, e vorba de sanatatea ei si poate incerca.

La pronto soccorso nu stiu daca trateaza afectiuni de genul asta (nu are nimic rupt, spart, hemoragie... deci ceva care sa necesite interventie imediata). Pentru restul, inclusiv italienii isi iau programare.

Asa ca tot farmacia sau leacurile babesti raman de baza...
  •  
    • 17 mesaje
    17 Iul 2006, 11:23
    0 0
    eu am fost pentru o pb similara si m-au primit. incearca.
  •  
    • 4411 mesaje
    17 Iul 2006, 12:48
    0 0
    Eu nu cred ca de la ceara ai luat micoza..Eu ma fac de ani de zile si a fost intotdeanuna ok..Ceara este fiarta la temperaturi destul de ridicate asa ca...Ar trebui sa fie ok..Poate ai luat antibiotice,sau vreun alt tratament,poate ai folosit o toaleta straina...Oricum spala-te si cu bicarbonat indiferent ce tratament vei alege..Si ia o pastila de nizoral daca gasesti pe acolo..una singura,la mine a mers.
  •  
    • 1070 mesaje
    17 Iul 2006, 20:07
    0 0
    adica vreo 10..
    daca ai luat antibiotice de acolo e...
  •  
    • 124 mesaje
    17 Iul 2006, 20:50
    0 0
    Va multzumesc din suflet,stiam eu ca pot conta pe voi...nu am luat medicamente, iar la urgentze nu ma primesc.
    Spunetzi-mi va rog cat bicarbonat, cata apa, si de cate ori / zi. Trebuie sa folosesc o sonda pt spalaturi vaginale?
    Va pup.
  •  
    • 1188 mesaje
    17 Iul 2006, 21:26
    0 0
    ma asteptam sa nu te primeasca astia la urgentze ...

Am dat o cautare pe Google , pentru ca nici eu nu stiu care-s cantitatile folosite . Cica dizolvi 1 lingura de bicarbonat la 1 litru apa calda.
    De folosit... ar fi de preferat spalarile vaginale, dar fiind in concediu imi imaginez ca nu ai cu ce.
    Nu ai macar un bideu in hotel ? (pe care sa-l cureti bine in prealabil).
    Iar in interior te speli atat cat ajungi.
    Sanatate multa !
  •  
    • 619 mesaje
    18 Iul 2006, 09:23
    0 0
    Iti recomand sa pui bicarbonatul in infuzie de galbenele putin mai concentrata! Poate ai bafta sa gasesti! Te pup si concediu placut!
  •  
    • 1188 mesaje
    18 Iul 2006, 09:42
    0 0
    daca vrei sa urmezi sfatul lui chanse, galbenelele se gasesc de regula in "erboristerii" si se numesc "calendula" in italiana (calendula officinalis ).
    Desi nu prea stiu cum faci infuzia daca te afli intr-un hotel sau o forma de cazare fara acces la bucatarie.

Apropos, cum te simti?
  •  
    • 124 mesaje
    31 Iul 2006, 14:23
    0 0
    Fetelor suntetzi tare dragutze.Am scapat dupa 2 zile cu ajutorul unei creme...imi scapa acum denumirea.Nu ma mai gandeam ca o sa mai scap vreodata...acum am ajuns acasa, dar sper sa nu mai recidiveze.Urat concediu am avut anul acesta, e pt. prima data in viatza cand ma bucur ca s-a terminat.Eu va multzumesc inca o data pt promptitudinea si bunavointza voastra, iar celor care urmeaza sa plece in concediu le urez sa fie unul de vis.Va pup, Z