PANCREATITA
-
16 Iul 2006, 23:300 0Revin cu aceasi intrebare in speranta ca imi veti raspunde.As dori sa stiu cam ce reactii are aceasta boala (nu stiu daca m-am exprimat corect),este vorba despre un vecin care a fost diagnosticat acum un an si sase luni cu pancreatita acuta ,i sa scos in spital cca.15 litri de lichid i sa facut tratament in spital iar la externare nu i sa prescris nici un tratament spunandui-se sa tina regim iar el de atunci refuza sa mai mearga la vreun control si tin sa precizez ca are si diabet.Este foarte aspru chiar exagerat pot spune isi chinuie sotia intr-un mod barbar este foarte foarte nervos si ea tinde sa creada ca este vorba despre aceasta boala ca el face asa deoarece este bolnav.Va rog daca stiti ceva despre aceasta boala spuneti-mi si mie sa o pot ajuta intr-un fel.Cu mii de multumiri.
-
18 Iul 2006, 10:46vecinul poate fi ajutat cu un tratament naturist, care sa-i rezolve si problemele psihice care au aparut datorate suferintei fizice.
As dori sa stiu din ce localitate esti; te astept cu mai multe informatii pe locweb@flash.ro, pt a-ti recomanda o solutie optima pt vecinii tai.