candida... a trecut sau nu?
-
0 0buna... acum aprox 3 luni va intrebam despre candida, bestia care m-a chinuit mult timp.
am urmat atunci tratament: macmiror 12 ovule si lomexin crema. imediat dupa nu am mai observat manifestarile arhicunoscute: secretiile urat mirositoare si senzatia de mancarime.
apoi, la un moment dat am avut siguranta ca a revenit, datorita senzatiei de mancarime si a unui miros oarecum neplacut, dar nu cu aceeasi intensitate.
de peste o luna, insa, nu mai am iarasi nimic; mirosul neplacut cu care am trait atata timp a disparut; mai am unele secretii, dar cred ca sunt influentate de periodicitatea ciclului (am avut atata timp candida, ca nici nu mai stiu cum ar tb sa fie fara ea), nu snt dense si sunt inodore...
nelamurire... oare chiar a disparut? si sincer, nu-mi permit o vizita la doctor, pt analize... -
buna...acum 1 sapt am aflat ca am si eu candida..eu am facut tratament cu canesten ovule si crema...si tot la fel..acum astept sa vad dc a trecut..la mine insa s-a manifestat altfel..doar prin secretie mai branzoasa,fara mancarimi, si fara miros, dar cu usturime la contact sexual..pe mine cel mai mult ma deranja durerea la contact sexual..a facut si partenerul tratament si acum astept sa termine si el tratam. sa incerc sa vad dc a trecut...sper sa scap..
dc nu mai ai simptomele pe care le aveai la inceput ,probabil a trecut... -
mananc cat de cat echilibrat... zic eu

incerc discret sa mai pierd cateva kg, si de-asta am adoptat de ceva timp un regim alimentar mai sanatos. deci, adio paine, cartofi prajiti, paste... cat mai multe fructe si salate, mai ales ca e vara si am de unde alege...
insa nu e suficient ca sa inving bestia, dc o mai fi acolo
vizavi de bani de analize... sunt proaspat absolventa, in alt oras decat familia, si momentan proaspat somera - de vreo spatamana stau pe banii iubitului. deeeci...
-
si eu am avut candida acum 1 an si m-am tratat cu ceva foarte puternic, nu mai stiu cum se numeste pt ca era din afara. in paralel, crema gynocanesten. nu mi-am mai facut un alt control la sfarsit de tratament pt ca am fost f dezamagita de doctorii la care am apelat. facusem 2 tratamente mai usoare si nici un rezultat. apoi am luat antibiticul puternic si am observat ca s-a dus si senzatia de mancarime care nu ma lasa sa dorm noaptea, ca si mirosul imposibil. ca sa nu iti mai spun de senzatia de disconfirt din timpul actului sexual care si-a luat si ea zborul.
asa ca sunt semne bune si la tine.
sa speram ca s-a dus.
spor la bani si sa gasesti o slujba buna cat mai curand -
PT ALIENOR:
Te rog mult...chiar nu-ti mai aduci aminte ce medicament era??? erau pastile sau ovule??? am si eu candida...am facut un tratament...eu nu am mancarimi si mici secretie urat mirositoare, dar ma chinuie durerea la contact sexual...te rog mult, dc poti sa-mi dai orice idee...vreau sa scap si de asta..multumesc!!! -
daca ai candida, trebuie sa se trateze si partenerul???
noi nu mai folosim de multa vreme masurile contraceptive........ ca....... nu ne e teama de nimic.
deci, am avut, m-am tratat, se manifesta cu usturimi la contactul sexual. el nu s-a mai plans ...dupa ce am terminat tratamentul.... dar ar fi trebuit sa faca si el vre-un tratament??