Problema menstruatie

•  
    • 69 mesaje
    15 Iul 2006, 10:50
    0 0
    Ma confrunt cu o "mica" problema
    : mi-a venit ciclul cu 1 saptamana mai devreme. Ma ingrijoreaza dereglarea aceasta, deoarece, de aprox. 2 ani de cand iau anticonceptionale, sunt (eram) "ceas". Nu pot sa imi dau seama ce s-a intamplat... se poate sa fie pe sistem nervos? In ultimele 2 saptamani am avut diverse probleme de rezolvat si am fost foarte stresata. Nu stiu ce sa cred, iar la medic nu pot ajunge acum, avand in vedere situatia delicata in care ma aflu. Poate ma puteti ajuta voi cu un raspuns.
    Va multumesc si va doresc un week-end minunat!
  •  
    • 854 mesaje
    15 Iul 2006, 11:49
    0 0
    eu nu stiu ce sa-ti spun... si eu iau de 3 ani, si nu s-a intamplat niciodata. asteapta pana luni, si mergi la doctor. dar ai grija la cantitate, sa nu fie hemoragie ceva. daca e mai mult ca de obicei, mergi chiar azi la un medic. cred ca la marie stops e si azi. nu stiu daca asa se scrie. sa ne spui ca esti bine!
  •  
    • 3198 mesaje
    15 Iul 2006, 12:26
    0 0
    De unde stii ca e ciclu? Sa nu fie alta problema... Fii atenta la culoarea sangerarii.
  •  
    • 69 mesaje
    15 Iul 2006, 12:30
    0 0
    Iti multumesc mult pentru raspuns!
    Acum m-am ingrijorat de-a binelea, daca spui ca tie nu ti s-a intamplat asa ceva de cand iei pilule. Slava Domnului, cantitativ este normal si fara cheaguri. Acum trebuie sa plec din Bucuresti si pana luni nu mai am liniste. Of, numai mie mi se putea intampla
    Am sa iti spun ce am facut.
    O zi frumoasa!
  •  
    • 69 mesaje
    15 Iul 2006, 12:34
    0 0
    Beauty_lover, iti multumsc si tie! Nu, nu are culoarea schimbata, este exact ca atunci cand imi vine. Nu ma doare nimic, nu ma deranjeaza in mod special, numai ca nu trebuia sa apara ieri, ci miercurea viitoare.
    Si stiu ca nu este in regula, din moment ce il aveam mai mult decat regulat. Chiar imi fac probleme , dar sper sa nu fie nimic grav.
    Toate cele bune!
  •  
    • 1025 mesaje
    15 Iul 2006, 19:32
    0 0
    depinde si de varsta pe care o ai