amenoree - lipsa ciclului

•  
    • 309 mesaje
    14 Iul 2006, 21:49
    0 0
    Am o fetita de 16 ani si de cand i-a venit ciclul este neregulat.Ii vine cam la 3 luni si intre timp i se formeaza pe ovar chisturi.dupa ce ii vine ciclul,aceste chisturi dispar.Acum au trecut iarasi 3 luni si nu i-a venit.Sunt din provincie si mi-e tare greu sa ajung la Bucuresti.Daca a trecut cineva prin aceasta problema si stie vre-un remediu naturist va rog sa ma ajutati cu un sfat
  •  
    • 1964 mesaje
    14 Iul 2006, 21:59
    0 0
    e posibil sa fie nevoie de un tratament hormonal, dar asta nu poti face de capul tau .. Naturist e apa de ploaie ..

Eu am inteles ca nu ai timp sa ajungi in bucuresti, dar cred ca totusi nu e un motiv asta sa neglijezi o problema ca asta ... E vorba de viata ei de femeie pe viitor ...
  •  
    • 1272 mesaje
    14 Iul 2006, 22:05
    0 0
    Amenoree

- Se rasnesc fin 50 gr seminte de marar, 50 gr radacina de lemn dulce, 50 gr seminte de chimen. Se amesteca cele 3 pulberi de plante si se tin intr-un borcan inchis ermetic. Se administreaza 1-2 lingurite, de 3 ori/zi, pana la terminarea borcanului. Pulberea se tine sub limba 15 minute, apoi se inghite cu putina apa.
    Aceasta reteta favorizeaza declansarea ciclului menstrual putand prelungi tineretea biologica a femeilor ajunse in prag de menopauza.
    Se recomanda prudenta in administrare in caz de fibrom uterin, chist ovarian, mastoza, cancer.
    - Se fierb in 2 litri de apa: 5 gr foi de dafin si 50 gr radacina de patrunjel taiata marunt pana ce cantitatea de lichid scade la jumatate. Se strecoara si se va consuma treptat pe parcursul zilei. Se repeta 7 zile.

reteta a fost copiata de pe site-ul: http://www.vindecare.go.ro/reteta/ap_genital.htm#c1

babyk are dreptate! fa tot posibilul si mergi la medic.problema trebuie rezolvata sub supraveghere medicala. nu lasa asa, pentru ca nu se stie!

va doresc multa sanatate!