Problemele varstei

•  
    • 235 mesaje
    14 Iul 2006, 19:18
    0 0
    Cate zile e normal sa dureze menstruatia dupa 38 de ani?
    La mine s-a redus de la doua-trei zile la una. In plus am luat mult in greutate (aprox. 8 kg!!!!!). Anul trecut cand am fost la un control ginecologul mi-a spus:" ce vrei sa mai fii iar ca la 16 ani???". As vrea sa va intreb, e oare normal ce mi se intampla? Unde sa ma adresez?
  •  
    • 215 mesaje
    18 Iul 2006, 10:52
    0 0
    buna, Nicole, nu este bine sa se reduca ciclul de la virsta asta, dar nu este normala nici reactia medicului la care ai fost!!!
    Cele mai bune solutii in cazurile de sindrom de menopauza precoce sunt tratamentele naturale, care nu au efecte negative in organism, refacind doar carentele existente datorate stresului, alimentatiei deficitare, efortului prea mare, fizic sau psihic. Cauta-ma pe locweb@flash.ro si iti pot oferi o solutie f convenabila la problema ta. comunica-mi si localitatea de domiciliu. SANATATE!!!!!!
  •  
    • 4487 mesaje
    18 Iul 2006, 11:32
    0 0
    Nicola s-ar putea sa intri la menopauza. Si se poate intra si la varsta asta. Am o prietena care a intrat la 35 de ani. Dar s-ar putea sa fie asta sau poate este altceva. Oricum sanatate si sa gasesti raspunsul la problema ta. pup.

p.s. iar medicul este un dobitoc, dealtfel cam toti sunt asa. cu mici exceptii.