investeste in trupul tau

•  
    • 91 mesaje
    8 Nov 2001, 16:30
    0 0
    Ma intreb cate dintre femeile din Romania se aboneaza la salile de fitness cu conditii deosebite, aparate in regula si cabine cu dus? Oare aceste sali sa le aiba ca si cliente doar pe femeile pline de bani? Eu cred ca acest lucru se intampla din cauza ca femeile nu stiu ca preturile sunt, totusi, accesibile...
  •  
    • 111 mesaje
    9 Nov 2001, 10:12
    0 0
    poate ca preturile sunt accesibile dar poate ca nu toate femeile au timp. asta insa nu inseamna ca trebuie sa ne neglijam trupul. in toate revistele pentru femei exista o rubrrica speciala in acest sens. si cred ca exercitii putem face acasa fiecare dintre noi. si daca mai gasim si timp pentru a da corpului nostru si un strop de crema sau lotiuni pentru ingrijire e un pas inainte care poate duce la altii mai mari. vointa e problema si acceptarea faptului ca avem nevoie de un pic de ingrijire. barbatii sunt necrutatori. nu sunt maulti cei care inteleg ca suntem prea ocupate sau avem prea multe probleme pe cap sa mai avem dispozitia sa facem cateva exercitii si sa ne ingrijim... si gasesc repede exemplare care sa iu faca sa se simta mai "barbati"...
  •  
    • 1445 mesaje
    9 Nov 2001, 12:03
    0 0
    .
  •  
    • 6 mesaje
    9 Nov 2001, 12:28
    0 0
    Daca totusi ai apela la aceste sali de intretinere sa nu uiti niciodata ca efectul lor se vede doar dupa un anumit timp si numai cu un regim recomandat de antrenor.Altfel totul e degeaba.
  •  
    • 157 mesaje
    9 Nov 2001, 16:11
    0 0
    S-ar putea ca o problema sa fie si lipsa independentei economice nu totala in toate cazurile pe care f multe femei o au si atunci jena de a apela la banii sotului pt o crema sau o ora de fitness li s-ar parea ceva absurd cand acei bani mai bine ii dau pe mancarea copiilor..si atunci cum faci compromisuri?idei?
  •  
    • 2 mesaje
    10 Nov 2001, 10:31
    0 0
    Nu trebuie sa ai foarte multi bani ca sa ai grija de corpul tau. Poti sa faci gimnastica acasa, nu trebuie sa mergi la o sala de fitnes. La fel cu cremele, e buna si una mai ieftina daca nu-ti poti permite una scumpa. Exemplele pot continua. Important e sa te ingrijesti, in limita "fondurilor".
  •  
    • 6 mesaje
    14 Nov 2001, 20:10
    0 0
    am fost la sala de fitness acum vreo 4 ani, nu pentru a slabi ci pentru a ma mentine in forma;sa stii ca eu una am fost foarte multumita si nu am urmat nici un regim alimentar.pentru slabit este recomandat aerobicul in nici un caz fitness-ul. acum merg la o sala care merita toti banii.
  •  
    • 91 mesaje
    14 Nov 2001, 20:19
    0 0
    La ce sala? Te intreb pentru ca ma intereseaza si pe mine...
  •  
    • 6 mesaje
    15 Nov 2001, 10:46
    0 0
    se numeste GYM si se afla in Constanta.
  •  
    • 38 mesaje
    22 Nov 2001, 14:55
    0 0
    Te rog frumos, spune-mi si mie la ce sala te duci; as vrea si eu sa ma duc.
    mari@digiro.net
  •  
    • 4 mesaje
    23 Nov 2001, 13:24
    0 0
    Poate ne poate da cineva si cam cat costa abonamentele si care sunt conditiile (se ocupa cineva de tine, sunt dusuri). Si daca stiti sali de fitness in Bucuresti, poate stiti una si pe langa Calea 13 Septembrie. Multam'
  •  
    • 62 mesaje
    11 Dec 2007, 16:43
    0 0
    Eu ma duc la aerobic din septembrie. In orasul in care locuiesc ,3 sedinte de cate o ora pe saptamana 70 de lei noi. Este foarte bine . La inceput dupa miscare imi tremurau mainile. acum ma simt bine si am putina conditie fizica, am si slabit putin. Vointa e totul . Nu zic ca am eu vointa multa si respect tot. dar daca vrei se poate, sau va luati acasa caste si luctarti individual.
  •  
    • 1431 mesaje
    11 Dec 2007, 17:13
    0 0
    alina ...si eu stau in rahova , deci pe langa 3 sept
    eu am fost la sala la GENESSE este la parcul izvor in cladirea aiai de pe colt la parter , e super sala , lucram acolo la et 1 si era super , dar am plecat de acolo si esdte cam departe ca sa zic asa as face ceva timp pana acolo
    in schimb la PROSPER am inteles ca este o sala dragutza si cica si instructorii sunt ok si eu vreau sa merg dar nu am cu cine
    ma rog de o colega dar nu are timp .........
    off ...burtica mea a crescut si nu imi place , incep sa devin floricica iar acasa ? eu nu pot safac , mai fac din cand in cand , dar sa fac zilnic ? noup ....ma iau cu treaba , ma uit si zic : a stai sa fac asta , si asa ...dar mai tb sa mai fac si pe asta si trece timpul si nu mai am nici chef , plus ca ajung acasa de la serv la ora 19 ...
    mi-ar palcea sa am o sala in casa ! lol
  •  
    • 1431 mesaje
    11 Dec 2007, 17:15
    0 0
    admineeeeeeee ....de ce ai pus floricica cand eu am scris Co.mplexata ?
    offfff
  •  
    • 25 mesaje
    11 Dec 2007, 17:22
    0 0
    Eu am mers la sala (aerobic) in nov dupa 4 ani de vegetat si plans de mila. Dupa 2 saptamani nu ma mai durea capul, dormeam mai bine, nu imi mai trosneau genunchii cand urcam 2 trepte(am 25 de ani)si mi s-a schimbat dispozitia. In plus am scapat de durerile menstruale. Sunt o maaaaaree lenesa si nu imi place sa fac sport, dar ma simt asa.... normal de bine incat nu pot decat sa va recomand sa incercati si voi.
  •  
    • 2894 mesaje
    11 Dec 2007, 19:17
    0 0
    cum s-a trezit draga de dobre sa dezgroape un topic vechi de 6 ani