anexita
-
0 0am o anexita care am tratat-o cu antibiotice dar degeaba, mai nou am o problema si nu stiu din ce motiv ; sangerez putin mai mult inainte de ciclusi dupa , chiar uneori si la contactul sexual ..si ma doare f rau in timpul contactului..oare sa fie de la anticonceptionale , sa fie rana sau de la anexita?
-la doctor nu prea mai am chef sa merg ca imi da antibiotic si ............ -
Eu ma lupt cu anexita asta de ceva vreme si se incapataneaza sa dispara!Am fost la medic si am luat antiinflamatoare, antibiotice...dar boala recidiveaza!De sapataman aasta am sa incerc un tratament naturist.La fel ca si in cazul tau, actul sexual e cam dureros...Ai fost diagnosticata cu anexita sau asta crezi tu ca ai???
-
Mai fetelor,cu anexita nu e de glumit.Mai bine mergeti repede la un doctor!Ca vorbeste una "patita"!!!
Eu am acum 24 ani.Dupa ce-am implinit 18 ani am avut o anexita.N-am stiut prea multe pe vremea aia(de fapt n-am stiut ca am anexita).
Deci,anexita s-a agravat si s-a facut o punga de puroi in burtica mea,dar n-am stiut,n-am fost la doctor.
Cand punga s-a spart,a fost jale mare!!
Am avut trompele astupate,am scos puroi pe toate gaurile mele..Phiu Oribil! Am fost dusa la spital si operata de urgenta.Era cat pe ce "sa dau coltu".Doctorii mi-au pus diagnosticul "peritonita prin anexita bilaterala acuta".
Asa ca grija mare!!!!!!!!!!! -
mela, cred ca vb [pt toate cand spun ca ne bucuram ca esti bine, dupa asa o incercare.
cam cat trebuie sa iau tratamentul pt anexita?
si eu am fost diagnosticata cu anexita. era cam netratata de un an. stiu........ sunt vinovata, imi asum vina. dar am luat doar 7 zile si nu prea a dat rezulatate. cred ca o sa reiau. macar inca o cura. crezi ca ma hazardez?
ecografista a spus ca tre sa fac tratament vreo 3 luni, desi mi se pare cam exagerat. iar ginecologul mi-a prescris doar pt 5 zile. -
Din cate stiu anexita se trateaza cam 3 luni!Nu stiu daca o sa credeti , dar eu o am de 10-11 ani
E veche rau de tot si nu mai stiu ce sa mai iau sa o elimin de tot!!Din pacate, e mai greu sa se vindece, tot recidiveaza!
De asta incerc si tratamentul naturist, pt ca cel cu antiinflamatoare si antibiotice nu prea a dat rezultate.O fi dat el, dar pe moment. -
Stii ce e trist? Ca nu am fost la doctor atunci cand anexita era in faza ei incipienta!Aveam 19 de ani, o biata studenta, cu banii dramuiti, iar cand simteam ca ma doare, nici o clipa nu m-am gandit la consecinte...Greseala mea!! Am fost la medic acu' 3 ani pentru problema asta si din pacate boala s-a cronicizat!
Le incurajez pe toate fetele sa nu ignore prezentarea la medic!! Ulterior poate fi tardiv... -
Buna, fetelor!
Eu va spun cu ce am facut tratament pt anexita timp de 3 luni, in perioada cand eram la ciclu, cate 5 zile din prima zi a ciclului:
- un polidin pe zi
- ampicilina 1 la 12 ore
- antiinflamator metronidazol unu dimineata si unul seara
- supozitor diclofenac unul seara inainte de culcare
Am fost ok dupa tratamentul asta si in luna imediat urmatoare am ramas insarcinata
. Eu faceam niste crize ffff urate cand eram in prima si a doua zi la ciclu, aveam niste dureri de ma tavaleam prin pat, abea dupa 8-9 calmante pe zi reuseam sa merg singura la baie, altfel doar ajutata. A fost groaznic, dar a trecut, din fericire!
Eventual intrebati-va medicul despre tratamentul acesta si poate da rezultate si la voi.
Multa sanatate! -
roxi, si eu innebunesc de fiecare data cand imi vine menstruatia. mor, simt ca mai bine m-as taia cu cutitul decat mai mai simt muschii aia. dar asa sunt de cand ma stiu. intotdeauna am innebunit la menstruatie - plecam de la scoala sau de oriunde eram ca sa stau acasa linistita. cel mai rau a fost cand ma prin in timpul bacului, la proba de romana scris. ma tem ca nu stiu nic acum cum a rezistat pt ca ma ajuta f mult si-mi mai trecea durerea cand faceam pipi. crezi ca e o anexita? nu ma doare nimic jos si la ultimul control doctorul mi-a zis examen medical normal. si in plus, a inceput si ciclu sa se regleze, acum mi-a venit mai devreme cu o zi, data trecuta mai devreme cu 2 zile fata de acum 2 luni mai devreme cu 1 sapt pt ca am intrerupt anticonceptionalele. si parca are si o culoare mai buna, fara cheaguri. sau ma consolez eu asa ca e mai bine pt ca sunt o optimista si sa nu-mi fac singe rau ca mi-a venit in loc sa raman insarcinata...
ce zici?
pup -
viocris, te rog sa nu pleci din forum si ne mai scriem pentru ca suntem in aceeasi situatie. si cu remalis la fel. eventual cream topicul: fetele care vor sa ramana insarcinate dar nu vorbim deloc despre asta.
facem asa: vorbim despre concedii, despre excursii mare, soare, despre cum ma apuc de sport pt ca m-am ingrasat ingrozitor de la medicamente, hormoni si dereglarile hormonale. Si mai am un plan personal - sa merg mai des la coafor, mani, pedi ca sunt frumoasa si tanara!
ce zici?
pupi -
Haideti, mai fetelor, nu va descurajati, va rog! E adevarat ca e frustanta ideea ca nu ramai insarcinata, dar daca va stresati cu asta nu va imbunatatiti situatia cu numic, din contra. Asa ca, incercati sa va mai relaxati un pic. Stiu ca e usor de zis si greu de facut, dar incercati, ok?
V-am pupat!
PS-nu stiu daca acel tratament va da roade si la tine, m-as bucura din tot sufletul sa te gasesc intr-o zi la "Pt gravidute si nu numai..." si sa ne spui ca ai doua liniute pe test

Mult noroc!