Pilule uitate!

•  
    • 17 mesaje
    13 Iul 2006, 12:49
    0 0
    Salutare tuturor Evelor! Sunt intr-o mare dilema: am fost in concediu si am uitat sa iau 2 pilule. Nu le-am intreurupt si le-am luat in continuare. Deci, sunt in urma cu 2 zile. Ce se poate intampla? Va rog ma puteti ajuta?
  •  
    • 151 mesaje
    13 Iul 2006, 12:56
    0 0
    ai grija sa te protejezi in urmatoarea saptamana.
    am patit-o si eu, dar am renuntat sa mai iau pastile dupa cele 2 zile de "uitare". am inceput cu o noua folie, dupa cele 7 de intrerupere.
  •  
    • 3198 mesaje
    13 Iul 2006, 12:58
    0 0
    Pai de ce nu ne spui cu cate zile in urma trebuia sa le iei si mai ales ce-ai "facut" de atunci incoace?
    Oricum primul pas - daca nu e prea tarziu - e sa nu mai "faci" nimic.
  •  
    • 789 mesaje
    13 Iul 2006, 13:28
    0 0
    pai sunt pastile pe care trebuie s ale iei oriucm-cum ar fi marvelonul,pe alea daca le uiti,tre sa le administrezi can diti aduci aminte.Daca sunt altfel de pastile nu mai e nevoie de administrarea lor odata uitate nu-i problema,ai grija saptamana asta ..defapt ai putina grija pana la sfarsitul pastilelor..dar in prima saptamana ai grija ca nu mai ai siguranta ca te protejeaza.
    oriucm sa nu le intrerupi de tot ca incep sangerari si alte dereglari.
  •  
    • 3198 mesaje
    13 Iul 2006, 13:36
    0 0
    Daca n-au trecut 72 de ore de la un contact sexual neprotejat (cu pastile uitate), pentru prevenirea unei sarcini exista pilula de a doua zi.