rana deschisa din interiorul vaginului
-
18 Mar 2003, 01:160 0am o prietena careia i s-a depistat o rana deschisa in interiorul vaginului,si as dori daca voi dragelor stiti un tratament naturist,mentionez ca ea a fost la medic. ginecolog.care i-a recomandat cicatrizarea .
-
18 Mar 2003, 11:02Nu stiu daca este o idee buna sa incercati un tratament naturist pentru o rana din interiorul vaginului. Acum 8 ani am avut asa ceva si am cauterizat rana, procedura nu este foarte dureroasa (se poate suporta, nu dureaza decat maxim 3-5 minute. Dupa cauterizare insa sunt niste proceduri de urmat: fara sex, fara irigatii pana la vindecare, si la 2 -5 zile vizite pentru schimbarea unor asa numite pansamente (la ginecolog/asistenta lui). Oricum intr-un fel sau altul (naturist sau cauterizare) este bine sa se rezolve, o rana avand potential cancerigen. Multa sanatate.
-
18 Mar 2003, 12:15eu am cauterizat o rana pe col, si pot sa iti spun ca nu am simtit nimic, acum sunt tot felul de sprayuri de anesteziat, nu se mai fac injectii sau tot felul de minuni.
dureaza foarte putin timp si este calea cea mai sigura de a opri evolutia unui cancer genital, pentru ca SIGUR te va conduce la asta, si apoi te vei intreba de unde? de ce eu?
pentru ca asta apare la multe femei insa unele sunt destepte si se si trateaza la timp.
eu am inteles ca este bine sa te cauterizezi cu ansa electrica - instrument care in spitalel noastre nu exista, dar poti merge la un medic care lucreaza intr-un spital si are sedinte si la o clinica particulara, sau poate au unele spitale si nu stiu eu.
intereseaza-te.
succes si rezolva problema cat mai repede cu putinta.
tin sa iti spun ca eu de felul meu sunt o fricoasa si jumatate si totusi iti spun ca nu este greu deloc.