bataturi
-
0 0Am mari probleme cu niste bataturi groaznice pe care le am de mai multi ani la degetele de la picioare. Am incercat tot ce se putea si tot degeaba, nu stiu ce sa mai fac. Nici nu mai pot sa merg de durere, mai ales ca unde lucrez este necesar sa port pantofi cu toc. Va rog, daca stie cineva vreun remediu eficient, v-as fi recunoscatoare.
-
Ma bucur ca nu sunt singura pe lume cu probleme de acest fel. Ma intereseaza si pe mine subiectul. De cativa ani buni port pantofi cu tocuri inalte (9-10cm) care mi-au facut niste bataturi..
Am incercat solutia clasica cu clavusin, cu plasturi pt bataturi, dar fara succes. La pedichiura nu ma duc pt ca mi-e frica de ce poti lua de acolo asa ca am incercat sa le tai acasa dar era sa o patesc mai rau. In final am ajuns sa ma obisnuiesc cu situatia, mai rau e cand imi iau o pereche de pantofi noi, o saptamana sunt scoasa din uz.
Pana la urma cred ca ori te obisnuiesti cu faptul ca or sa te bata ori renunti la ei. Eu nu renunt.. inca. -
fetelor, eu am reusit sa scap de batatura cui din talpa care mi-o mancat zilele cu creionul chimic (stiti voi..ala pe care daca-l uzi scrie mov)
am auzit si eu ca e bun, am facut rost de el si in fiecare seara frecam batatura si imprejurimile
cu creion udat..
si azi-asa, maine si mai adanc si dupa 2 luni a disparut...
eu de la clavusin imi facusem carne vie pana la os, asa ca sa nu mai aud de el veci...
incercati, chiar n-are ce sa va strice.. -
Dupa doi ani am scapat de o batatura dubla intre degete, adica fata in fata pe doua degete, folosind o crema speciala; nu pot sa o spun ca pina cititi voi o si sterge onor admin( am mai patit asta odata). Pt cele care vor sa uite de astfel de probleme le astept pe locweb@flash.ro cu orice informatii ati dori. Picioare frumoase si usoare tuturor!