pt fumatoare
-
0 0nu stiu, poate va ajuta si pe voi, la mine am observat ca are efect: cand nam tigari, parca imi trebuie neaparat, dar cand le am cu mine, nu mai simt nevoia sa fumez atat de multe ca inainte...ei bine, asta e probabil si pt ca acum sunt in vacanta si nu mai sunt atat de stresata, dar atat timp cat stiu ca le am cu mine, nu mai imi vine sa ma mai arunc pe ele ca si cand nu le am
-
Salutare!
Eu sunt noua pe forum... Am si eu probl cu fumatul. Acum o sapt mi s-a descoperit un ulcer duodenal si mi s-a dat un verdict dureros: "Fumatul interzis". Inainte fumam cam un pachet si jumatate zilnic (stresul de la job), iar de cateva zile mi-am redus "portia" la 7 tigari/zi. E groaznic de greu, dar mi se pare chiar imposibil sa nu mai fumez deloc. Oare a reusit cineva si cum? As aprecia orice sugestie... Toate bune! -
hai ca ma duc sa fumez o tigara...tocmai imi veni pofta...da ce ma enerveaza e ca eu tre sami cumpar dealea ieftine...aici sunt scumpe tigarile bune...numa cand vin in romania imi permit sa fumez marlboro..si salea mi se par cam scumpe pt banii romanesti...ce nasol e sa nai bani! hai ca deja deviez de la subiect..ne vedem mai tarziu
-
Truc: sport pana la epuizare, fructe multe toata ziua (nu dulciuri si alte chestii de rontait), ia-ti mai bine o plasa de mere si piersici (au calorii putine) si de fiecare data cand iti vine sa fumezi mananca un mar sau piersica. Grapfruit-ul, caspunile, ananasul au si ele calorii putine. Deci sari pe fructe multe si apa multa!!! Taie pofta de tigara. A si lasa cafeaua, bea ceai, lasa sucurile, bea apa, tigara cu apa nu prea merge....
-
Eu luna asta fac 1 an, si sotul meu 2 ani de cand am reusit sa renunt la acest viciu, nici acum nu-mi vine sa cred sa l-am avut vreodata.Sotul meu s-a lasat dupa un botez la care a baut rece(sucuri binanteles), a fumat mult si a avut aerul conditionat in fata......urmatoare zi s-a simtit cam rau si nu a fumat, a II a zi la fel si a zis daca am stat 2 zile DECI POT.
La mine a fost altfel:astazi seara am fumat 3 tigari una dupa alta(fumam cca 1 pachet/zi) si a II a zi gata....?????
DECI SE POATE TOTUL ESTE SA AVETI PUTINA VOINTA.BAFTA!!!!! -
Leva,
n-am stiut de chestia cu vit c... Primul lucru intr-adevar cand fac ochi este sa bajbai dupa o pipa... Am sa incerc sa bag o vitamina dupa ce iau omezul pt ulcer...
Din pacate, nu pot incerca trucul cu fructe proaspete, pt ca la cika n-am voie decat compoturi pana se vindeca ulcerashul...
Psihologic, am decis sa-mi fac ratie de 7 tigari/zi pt ca stiu ca, dupa ce ies din medical, ma voi intoarce la job si la 'fumaciosii mei colegi" si n-as rezista tentatiei sa stau cu ei la o pipa-zece... Dar asta, in varianta o tigare la 2 ore, imi va fi mai usor sa ma "decuplez" treptat de adictia tabagica...
Cat despre Danemarca, acolo am vazut ca nu prea se fumeaza, poate de-aia or fi tigarile asa de scumpe
Multam tuturor pt raspunsuri...
PS: Am cerut la farmacie Nicorette, dar mi s-a spus ca produsul a fost retras de pe piata... Am luat in schimb cu vreo 150.000 de lei (enorm de scump) un pachet de NTB - frantuzesc, un pachet de tigari fara nicotina, care stiintific se cheama "dispozitiv medical gestual si senzorial" destinat ajutarii persoanelor care se lasa de fumat... E nashpa rau la gust... beah!!! -
Si eu am vreo 3 luni de cand m-am lasat. Am fumat 12 ani de nu mai puteam sa respir, si pe stomacul gol si noaptea si... la orice ora. Evident ca acum am mari probleme cu stomacul, inca nediagnosticate, dar suspectez un ulcer. M-am lasat brusc, intr-o vineri am spus, de maine nu mai fumez. Si de sambata nu am mai pus tigara in gura. Nu functioneaza eternele reduceri de tigari, azi fumez 10, maine 8. La mine nu a functionat, cel putin. Ideea e ca nu am avut mari probleme, desi parca barurile si terasele nu mai sunt la fel fara tigara, insa mi-am impus, fiindca viata mea e mai importanta. M-am apucat si de sport, fac stepper, fitness, si faptul ca incepe sa mi se modeleze parul si sa mi se curete tenul, m-a impulsionat. Secretul e ca, in ciuda anturajului sa ai puterea si vointa sa nu mergi pe ideea: "lasa ca mai fumez una, ca ce conteaza, una-doua nu inseamna fumat si sunt si eu la o terasa, parca cola nu merge bine fara tigara... etc".
-
Fetelor, nu folositi vitamina C pe stomacul gol, la ulcer este otrava curata.Sunt si in Romania produse care sa determine eliminarea gudroanelor si a nicotinei depuse in organism, naturale 100%, deci fara efecte negative.Au un efect detoxifiant, aducind totodata si vitamine si minerale, pe care fumatul le elimina in cantitati mari din organism.
Pt detalii va astept pe locweb@flash.ro. -
Si eu cred ca daca este vointa,oricine se poate lasa.Nu numai de tigari ci si de alte vicii.
Dar problema mea e ca n-am vointa,chiar deloc,as putea spune!
Mi-am propus sa incerc si eu la farmacie,poate mi se recomanda acolo ceva(inca nu am facut-
Eu nu am prieteni care fumeaza,dar ma "descurc" f. bine si singura....
De redus,am reusit si eu,de laun pach/zi,la 7!
Mi-am impus sa fumez numai la 2 ore sau mai mult,si la un moment dat am observat ca nu-mi mai trebuie tigari mai repede de 2 ore.Probabil s-a invatat organismul asa....