chist vaginal

•  
    • 392 mesaje
    11 Iul 2006, 13:13
    2 0
    Buna evelor,
    Am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu informatii despre remedii/tratamente pentru chist vaginal.
    Stiti persoane care au avut asemenea probleme si le-au rezolvat altfel, decat chirurgical?
  •  
    • 115 mesaje
    11 Iul 2006, 13:19
    0 0
    eu am ovare micropolichistice , si mi-au fost recomandata anticonceptionalele
    daca ai chistul f mare, nu stiu cat de eficiente sunt anticonceptionalele
    sanatate
  •  
    • 18 mesaje
    11 Iul 2006, 13:50
    0 0
    nu cred ca la chist vaginal exista tratament naturist , dar interventia de care vorbesti nu este una deloc complicata, stai linistita...o multime de femei fac astfel de interventii. chiar nu trebuie sa-ti faci griji. sanatate!
  •  
    • 202 mesaje
    11 Iul 2006, 15:38
    0 0
    de ce spui ca interventia nu este una complicata? Stii in ce consta? Si eu urmeaza sa ma operez si am mari emotii...
    Multumesc
  •  
    • 392 mesaje
    14 Iul 2006, 12:03
    0 0
    teonis, ai tu aceasta problema?
    te-ai hotarat sa te operezi? unde? da-mi si mie de veste.
    sanatate multa!
  •  
    • 225 mesaje
    14 Iul 2006, 12:46
    0 0
    exista tratament naturist pentru chisturi - supozitoare carpicon si fiole de mladite de zmeur. dar cel mai bine este sa iei anticonceptionale.

multa sanatate!
  •  
    • 205 mesaje
    14 Iul 2006, 13:12
    0 0
    cel mai bine e sa consulti doctorul si el iti va da cea mai buna varianta.nu cred ca te va opera decit atunci cind nu va gasi alt remediu.de exemplu la mine nu se poate rezolva decit prin operatie,dar poate ca tu vei fi mai norocoasa.bafta multa si dute la control in continuare.
  •  
    • 202 mesaje
    14 Iul 2006, 15:36
    0 0
    Titilina, am postat si la "operatie de chist pe ovar" si acolo povestesc cu lux de amanunte.Eu nu am un chist pe ovar in adevaratul sens al cuvantului.Eu am fost diagnosticata cu endometrioza care a format o aderenta ce arata ca un chist dar nu este.Descrierea lui ecografica a fost "formatiune continut fin ecogen sugerand endometrioza".Si da, in cazul asta e obligatorie operatia.
    Si eu am incercat carpiconul si mladita de zmeur timp de 2 luni dar la mine nu au dat rezultate.
    Pupici si sanatate!
  •  
    • 202 mesaje
    14 Iul 2006, 15:38
    1 0
    Am uitat.
    Ma voi opera la Polizu zilele astea, sper.Marti ma internez.
  •  
    • 392 mesaje
    17 Iul 2006, 09:11
    1 0
    Bafat multa si sanatate!
    Ai grija de tine si da-ne o veste cand poti.
  •  
    • 74 mesaje
    17 Iul 2006, 09:23
    0 0
    Da, exista produse naturale care pot rezolva aceste aceste dezvoltari anarhice de tesuturi.In detaliu pe natweb@flash.ro
  •  
    • 205 mesaje
    17 Iul 2006, 11:42
    0 0
    depinde ce fel de chist ai:sunt unele chisturi care nu se pot elimina cu tratamente naturale.ce continut are chistul tau?lichid sau e tesut?pt. titilina
  •  
    • 392 mesaje
    18 Iul 2006, 11:06
    0 0
    La eco transvaginala mi-a spus medicul ca ar putea incerca si o punctie sa poata determina natura tesutului, pentru ca se mai intampla sa apara astfel de formatiuni cu tesut asemanator endometrului si in acest caz as putea incerca un tratament cu progesteron. De aici am dedus ca nu este un chist cu lichid. Am omis sa va spun ca am histerectomie totala (cu pastrarea anexelor) de 6 ani.
    Multumesc mult pentru raspunsuri!
  •  
    • 205 mesaje
    18 Iul 2006, 11:51
    0 0
    nici chistul meu nu are lichid inauntru,dar eu ma voi opera pe 1 august.tu ti-ai facut mai multe analize,de exemplu CA 125,cum ti-a iesit?
  •  
    • 392 mesaje
    18 Iul 2006, 14:32
    0 0
    Nu am facut alte investigatii pentru acest chist, in afara de eco transvaginala. Acelasi medic care mi-a facut histerectomia, mi-a facut acum eco si mi-a spus ca ma opereaza. Am foarte mare incredere in el, dar parca as incerca si ceva naturist. Tu unde te operezi?
    Multa sanatate!
  •  
    • 205 mesaje
    18 Iul 2006, 16:42
    0 0
    MA OPEREZ LA SPITALUL ELIAS.SUNT DIN BUCURESTI.TE-AS SFATUI SA FACI TOTUSI ANALIZA ASTA INAINTE DE A ACCEPTA OPERATIA.si eu am f mare incredere in doctorul meu dar eu am vrut sa fiu sigura ca operatia este singura solitie.multa sanatate si mai vorbim daca vrei pe forum.
  •  
    • 205 mesaje
    18 Iul 2006, 17:30
    0 0
    titilina,spune-i doctorului tau sa iti faca analiza CA 125,este esentiala si mai fati analize inainte sa te operezi,poate nu e cazul de operatie.daca nu o faci gratuit te va costa cam 800 de mii.
  •  
    • 609 mesaje
    18 Iul 2006, 17:39
    0 0
    Buna!
    Am o nedumerire. Am facut ieri o ecografie si doctorul mi-a zis ca vede ceva in uter. S-ar putea sa fie ori o sarcina ori un chist. Sarcina nu cred sa fie, sunt putin speriata, am dureri mereu de burta (ca la ciclu). V-ati lovit de o astfel de problema? Ce ati facut?
  •  
    • 392 mesaje
    19 Iul 2006, 10:24
    0 0
    Roxi,pentru ce este c125? Eu am facut acum doi, respectiv un an c15-3 pentru sani. Rezultatele au initial normale la limita superioara, iar apoi dupa tratament au fost mai bune.
    Pupici si sanatate multa!
  •  
    • 115 mesaje
    20 Iul 2006, 01:12
    0 0
    Teonis, daca ai iesit din spital sa ne povestesti cum a fost, te rog ..eu ma operez cam intr-o luna tot la Polizu si am emotii
    pup