chist vaginal
-
2 0Buna evelor,
Am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu informatii despre remedii/tratamente pentru chist vaginal.
Stiti persoane care au avut asemenea probleme si le-au rezolvat altfel, decat chirurgical? -
Titilina, am postat si la "operatie de chist pe ovar" si acolo povestesc cu lux de amanunte.Eu nu am un chist pe ovar in adevaratul sens al cuvantului.Eu am fost diagnosticata cu endometrioza care a format o aderenta ce arata ca un chist dar nu este.Descrierea lui ecografica a fost "formatiune continut fin ecogen sugerand endometrioza".Si da, in cazul asta e obligatorie operatia.
Si eu am incercat carpiconul si mladita de zmeur timp de 2 luni dar la mine nu au dat rezultate.
Pupici si sanatate! -
La eco transvaginala mi-a spus medicul ca ar putea incerca si o punctie sa poata determina natura tesutului, pentru ca se mai intampla sa apara astfel de formatiuni cu tesut asemanator endometrului si in acest caz as putea incerca un tratament cu progesteron. De aici am dedus ca nu este un chist cu lichid. Am omis sa va spun ca am histerectomie totala (cu pastrarea anexelor) de 6 ani.
Multumesc mult pentru raspunsuri!