anticonceptionale- un raspuns va rog!

•  
    • 14 mesaje
    11 Iul 2006, 10:15
    0 0
    Buna fetelor ,
    Am luat yasmin de aproximativ 10 luni dar de 3 luni nnu imi mai revin cu tenul ( m-am umplut de cosulete pe toata fata). Am discutat cu doctorita care mi le-a prescris si mi-a spus sa le inlocui cu diane 35.Vreau sa va intreb cum se procedeaza administrarea acestora , le i-au tot in a 8-a zi dupa pauza de 7 zile? Daca mai i-a cineva diane 35 puteti sa-mi spuneti cum va simtiti de le ele? Sper sa imi revin cu tenul dupa administrarea acestora pt ca pur si simplu sunt disperata. Va multumesc mult!
  •  
    • 2825 mesaje
    11 Iul 2006, 12:08
    0 0
    Fiicei mele i-arecomandat dermatologul jeanine, ptr acnee.
  •  
    • 322 mesaje
    11 Iul 2006, 16:09
    0 0
    eu iau diane35 pt acnee, se iau la fel ca orice anticonceptional, adica in a 8-a zi si desi inainte sa le iau eram plina de cosuri atat pe fata cat si pe spate, acum nu mai am nici urma de cos pe spate, iar pe fata mai imi apar destul de rar, mai bine zis inainte de ciclu. Reactii adverse nu am avut deloc, chiar mi-e ft bine cu ele insa mi-e teama de ce o sa se intample cu tenul meu in cazul unei pauze.
  •  
    • 13 mesaje
    11 Iul 2006, 16:30
    0 0
    Cel mai bine intreaba medicul sau o farmacista. Eu as vrea sa renunt la pastile, m-am ingrasat destul de mult de la ele cu toate ca nu mananc prea mult.