Polizu?

•  
    • 115 mesaje
    9 Iul 2006, 22:11
    0 0
    ce parere aveti despre maternitatea Polizu?
    ati fost tratate bine? stiti dr bun acolo? mersi
  •  
    • 205 mesaje
    10 Iul 2006, 07:23
    0 0
    Cumnata sorei mele a nascut la polizu si a fost foarte incantata si de doctorii de acolo si de curatenia din spital, si am auzit si eu ca Polizu este f. bun, mai bun ca Giulestiul
  •  
    • 202 mesaje
    10 Iul 2006, 08:19
    0 0
    Eu urmeaza sa ma operez in 10 zile la Polizu de endometrioza. Nu pot sa iti spun ca sunt cine stie ce conditii in spital (spital romanesc) dar este curat iar in ceea ce ii priveste pe medici eu am incredere in experienta si profesionalismul lor.Acolo vin cazuri de toate felurile si din toata tara asa incat au o experienta foarte bogata.Eu sunt pacienta prof.dr.Banceanu care este un om mai dur dar un profesionist desavarsit.Succes!
  •  
    • 3198 mesaje
    10 Iul 2006, 09:13
    0 0
    Am auzit si de dr. Herghelegiu ca are referinte frumoase.
    Acum destui ani, am facut in spital o ecografie, dar nu mi-a placut deloc cum am vazut ca se purtau asistentele si infirmierele cu pacientele... Asa s-o obisnui peste tot, cand o femeie care sta sa nasca si are dureri sa n-o "cocolosesti", dar parca sa tipi la ea sa intre in salon ca nu e prima si ultima care naste... In momentul ala, m-am gandit ca poate biata femeie nu a avut bani de spaga, de se poarta asa urat cu ea...
    Poate mai nou s-or mai fi schimbat lucrurile.
  •  
    • 202 mesaje
    10 Iul 2006, 10:41
    0 0
    Intr-adevar si dr.Herghelegiu este foarte bun dar din pacate nu mai este la Polizu de vreo 2 luni.Am inteles ca ar fi plecat undeva in sistemul privat la o clinica unde se practica niste preturi de care nu prea te poti apropia.
  •  
    • 3198 mesaje
    10 Iul 2006, 10:58
    0 0
    Dr. Banceanu trbuia s-o opereze pe maica-mea la Polizu (ii facuse o impresie buna), dar pana la urma ea a optat pt Giulesti, unde parea mai curat la vremea aia (acum vreo 3 ani) si unde familia mai putea intra la paciente. Eu chiar am fost acceptata sa stau la reanimare, cu un halat pe mine... La Polizu am inteles ca era ermetic blocat accesul vizitatorilor.
    In plus, la Giulesti stiu ca sunt cei mai renumiti obtreticieni, au si activitate de cercetare, iar clinica de neo-natologie e cel mai bine cotata in tara.
    Sunt simple informatii care mi-au ajuns la urechi; poate se confirma, poate nu.
  •  
    • 202 mesaje
    10 Iul 2006, 12:08
    0 0
    Renumiti sunt si cei de la Polizu.Nu de asta imi fac eu griji ci intr-adevar cu accesul la paciente este o reala problema.Si eu sunt suparata fiindca nu stiu daca in prima zi, cand voi fi la reanimare, va putea intra cineva din familie sa ma vada.Strictetea este foarte mare in sensul asta. Parca esti la puscarie.E foarte adevarat ca am auzit ca asistentele de la reanimare sunt numai pe langa tine si se asigura ca totul este in regula si esti OK.Totusi, intotdeauna iti doresti pe cineva din familie alaturi...Asta este.Sanatosi sa fim!
  •  
    • 115 mesaje
    10 Iul 2006, 22:56
    0 0
    aoleu
    eu va trebui sa fac operatie cu anestezie totala, si sunt sensibila si fricoasa, daca nu lasa familia sa ma vada,fac atac de panica pe acolo...

ms de raspunsuri pup
  •  
    • 202 mesaje
    11 Iul 2006, 08:03
    0 0
    Si eu urmeaza sa fac o operatie tot cu anestezie generala.Si mie imi este frica dar nu am ce sa fac.Oricum, cand familia o sa poata veni la tine esti deja treaza nu mai esti sub efectul anesteziei.In blocul operator nu poate nimeni intra, in afara de personalul medical, la nici un spital din tara.
    A propos, ce operatie urmeaza sa faci si la cine?
  •  
    • 115 mesaje
    11 Iul 2006, 12:14
    0 0
    rezectie pe col dr petrache
  •  
    • 202 mesaje
    11 Iul 2006, 12:51
    0 0
    Dr.Magda Petrache este cea care mi-a facut si mie ecografia transvaginala si mi-a spus de endometrioza.Este un medic bun si, din cate m-am interesat, a fost cumva "scolita" de dr.Herghelegiu deci a avut un mentor de exceptie (in domeniul ecografiei).In ceea ce priveste operatia ta, dureaza 20 de minute/o jumatate si, din cate stiu, a doua zi te externeaza.Spun asta pt.ca in urma cu 2 sapt., am fost internata la Polizu pentru analize preoperatorii si am avut o colega de salon care a facut rezectie de col.Iti revii foarte repede dupa anestezie.Operatia mea poate dura cateva ore.
    Te pup, curaj si multa sanatate!
    A propos, cand te internezi? Poate ne intalnim pe acolo.Doua fricoase...
  •  
    • 115 mesaje
    11 Iul 2006, 12:58
    0 0
    si mie tot dansa mi-a facut ecografie transvaginala, colposcopie, cultura col, secretie vaginala, papanicolau
    mi-a spus ca voi sta internata 2 zile
    cunosc dr de f putin timp, asa ca nu am deplina incredere
    o sa mai consult un medic de la giulesti , ma obliga rudele.
    daca va fi sa ma operez la polizu se va intampla cam in 3-4 saptamani
    cati ani ai ?
    fata cu rezectia a avut dureri dupa operatie ?
    nici nu stiu exact ce presupune ac easta rezectie..
    eu cand aud de operatie deja inghet ....
  •  
    • 202 mesaje
    11 Iul 2006, 15:32
    0 0
    Am 28 de ani. Eu ma voi interna peste o saptamana. Sunt din provincie si am fost si eu foarte sceptica in privinta diagnosticului.Am fost la inceputul lunii mai la Polizu, mi s-a pus diagnosticul, m-am intors acasa, am consultat si alt doctor care mi-a dat un tratament.Am urmat tratamentul si dupa 2 luni am constatat ca nu a intervenit nici o imbunatatire.Mi-am dat seama ca dr. de la Buc. au avut dreptate si am revenit la Polizu sa ma programez pt. operatie.
    Colegei mele de salon i-a fost putin rau dupa operatie in sensul ca i-a scazut tensiunea un pic dar si-a revenit repede.Ce rezultat ai avut la testul Papanicolau si la colposcopie?
    Tu cati ani ai? Daca nu sunt indiscreta...
    Pupici
  •  
    • 115 mesaje
    12 Iul 2006, 15:42
    0 0
    nu stiu ink rezultatele de la papanicolau, iar cele de la colposcopie sunt indescifrabile pt mine
    cred ca te vei opera inaintea mea
    abia astept sa spui cum a fost
    sanatate
    pup
  •  
    • 202 mesaje
    12 Iul 2006, 15:59
    0 0
    Sper sa ma operez cat mai repede ca sa scap de stresul asta si sper sa iasa totul bine.Mai vorbim.Sanatate multa!
  •  
    • 202 mesaje
    21 Iul 2006, 09:50
    0 0
    Mirela, pana la urma ai ales Polizu? Ce doctor?Pup