vreau un copilas.......
-
0 0Pana acum un timp eram foarte pe pozitie, adika respingeam cu tarie ideea de a ramane gravida.Dar s-a schimbat ceva in mine si imi doresc f tare in copilas...nu stiu..oare ar trebui sa fac unele analize...eu am ceva probleme, am rh negativ si pana la 26 ani nu am ramas niciodata gravida.Sper sa se produca minunea cat mai curand dar nu stiu cum sa se intample mai repede....
-
zmeurica o sa ramai gravida. o sa vezi!
rh negativ nu este in ziua de azi o problema.
si eu eram ca tine. nu-mi doream sa am copil. vroiam cariera, profesional sa am succese pana la 29 de ani. atunci am inceput sa intru in panica. nu am copii!
eram atat de stresata sa raman si sa raman insarcinata, incat 8 luni de zile am incercat. acum am o fetita de 3 saptamani. in curand o sa ne anunti ca esti insarcinata si o sa schimbam idei si sfaturi la "pentru graviduze si nu numai" -
Nici o grija, deocamdata! Mai ales nu te stresa pe tema asta! Dar un control medical amanuntit ar fi foarte indicat; gandeste-te ca poate descoperi necesitatea vreunui tratament abia cand nu mai poti sa-l faci, sau, Doamne fereste, ceva care sa afecteze negativ sarcina, sanatatea viitorului bebe... Eu nu ma pricep, dar nu cred ca gandesc rau, eu asa mi-am propus sa fac, imediat ce se va hotari in consiliul de familie ca ramanem gravizi...
-
buna fetelor!
La fel ca si Angelikaebe, eram si eu foarte concentrata pe cariera, pe implinirea in plan profesional.Ei, asta am realizat-o (2 facultati, 2 masterate, o pozitie sociala foarte buna), dar implinirea deplina, ca mama nu am experimentat-o .Acum am 32 de ani si incerc de ceva vreme sa fac un copilas, dar ...Ma streseaza gandul ca poate nu se va intampla...
Sa auzim de bine, fetelor! -
Si pe mine ma streseaza tare gandul ca n-o sa am si eu un bebel....
Mai ales ca am si 2 avorturi la activ,asta dupa o operatie tare grea
La timpul ala credeam ca sunt prea tanara dar acum tare regret!!
De 8 luni incerc si bebele nu vrea sa vina...Nu stiu de ce...Dar stiu ca mi-l doresc din toata inima!!