Secretie inainte de menstruatie
-
11 10Buna fetelor,
pe mine ma ingrijoreaza putin starea mea. Inainte de fiecare cilu menstrual am o secretie maronie. Incepe cu vreo saptamana inainte de sangerarea propriu zisa. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? E cazul sa imi fac probleme?
Multumesc mult -
E posibil sa fie vreo anexita? Eu am fost la o multime de controale ginecologice, dar niciodata medicul nu a pomenit de vreo anexita. Chiar voiam sa va intreb daca anexita se detecteaza la un simplu consult ginecologic. Adica daca doctorul se uita acolo, pipaie zona si iti zice pe loc daca ai anexita.
Multumesc -
si mie mi se intimpla si de cite ori am spus ginecologului n-a parut deloc interesata, mi-a dat de inteles ca face parte din sindromul premenstrual, adica mi-a zis ca o pilula cu progesteron ar rezolva aceasta problema, dar n-a zis si ca ar trebui sa iau
daca ai fost la controale si n-a depistat nimic in neregula nu cred ca-i cazul sa te alarmezi -
Ultimul test Papanicolau a iesit CII si a fost facut in luna februarie a acestui an. Ma gandeam si eu la probleme hormonale pentru ca am avut si eu un chist ovarian. Teama mea cea mai mare legata e aceste probleme e aceea ca nu cumva sa nu pot ramane insarcinata. Va multumesc fetelor. Discutia cu voi ma ajuta mult. Maine merg si le ginecolog sa ii spun tot ce ma framanta.
-
Am fost la ginecolog si mi-a dat o explicatie pentru problema mea cu secretia premenstruala. A zis ca, la unele femei, „prabusirae" hormonala de dinainte de menstruatie se produce brusc, drept urmare, sangerarea apare dintr-o data. La alte femei, aceasta „prabusire" are loc treptat, motiv pentru care menstruatia debuteaza cu o secretie maronie. Mi-a zis sa nu imi fac griji.
-
tipo, si eu am "problema" asta de approx.un an. Nu o consider o problema pt ca nu ma deranjeaza, dureaza vreo 3 zile si intr-un fel imi da semne ca urmeaza sa am menstruatie. Toata treaba asta a aparut imediat duca ce am renuntat la pilule. Se intampla fix in fiecare luna si alte complicatii nu am. Ginecologul mi-a spus ca e normal dupa renuntarea la pilule.
In legatura cu ovulatia...poti folosi teste de ovulatie. Sunt sigure si simplu de folosit. Si eu eram ingrijorata mai ales ca dupa ce am renuntat la pilule cateva luni nu am avut ovulatie. Mergi la farmacie si fa-ti teste incepand cu ziua a 7-a de ex.
Bafta