ameteala
-
0 0Fetelor, ajutati - mea sa scap de ameteala...
Mai ales seara cand ma asez in pat se invarte casa cu mine, nu stiu de la ce poate fi -
Poate fi lipsa de calciu, de fier, de vitamine, de proteine, deshidratare, prea multa cafea si foarte mult stress si oboseala, lipsa de oxigenare suficienta, probleme cu inima, sint foarte multe cauze.. Sfatul meu este sa mergi la medicul de familie si sa iti faca o consultatie primara si sa-ti recomande el tratamentul sau analizele necesare pt a-ti rezolva problemele. Multa sanatate si sa auzim de bine.
-
Mergi la un neurolog si la orl sa nu ai probleme cu urechea interna. Mai incearca ceva in timpul zilei: stai in picioare si inchide ochii, vezi daca simti ca iti pierzi echilibrul, incearca sa faci cativa pasi inainte si inapoi cu ochii inchisi....fratele meu asa a patit si are probleme cu urechea interna, ea e raspunzatoare pt echilibrul organismului, pentru ameteli si vertijuri. Sanatate!
-
Poate fi implicata spondiloza cervicala in ametelile tale la schimbarea pozitiei corporale.
Incearca un masaj usor cu diclofenac unguent, gel relaxant cu spanz, sau ben-gey in zona occipitala inainte de culcare si, bineinteles, pe parcurs, iti faci tu investigatiile medicale adecvate.
Iti doresc sanatate. -
Poti avea probleme cu tensiunea..
Zilele trecute , la birou , am inceput sa am niste ameteli ciudate , dureri si apasari la tampla ,...iar apoi am inceput sa nu prea mai vad cu ochiul drept ..Vedeam doar niste lumini in zig-zag ..O colega mi-a facut repede o cafea ...si incet , incet mi-am mai revenit cat sa merg pana la farmacie ..Aici mi-au luat tensiunea si avem 9/7 ..dupa o cafea //adica foarte , foarte mica !
Cica se intampla la persoanele mai inalte( nu prea vad legatura ...) , in zilele calduroase ..sa apara scaderi de tensiune .
Probabil ca o sa trebuiasca sa beau cafele mai des ...