cat de usor poti ramane insarcinata?
-
0 0Am si eu o mica nelamurire...
Eu si prietenul meu ne "jucam" de ceva vreme in felul urmator: eu nu mai am nimic pe mine iar el in slipi. El nu si-a dat drumul niciodata acolo la el in timpul jocului,deci zic eu ca nu are cum sa se intample...
dar intrebarea mea e urmatoarea: se poate ca el sa fi facut vreo ceva in urma cu cateva ore de jocul nostru, sa zicem, si sa fi ramas acolo iar in contact cu...sa se fi produs vreo ceva? Va rog daca puteti sa-mi dati un raspuns rapid caci sunt un pic speriata
Multumesc. -
Spermatozoizii astia ar trebui sa fie alergatori la 100 metri garduri (sau slipi sau orice obstacole mai vrei tu) ca sa ajunga acolo unde spui tu.. si mai ales, sa fie ALIVE AND KICKING!!

Stai linistita, draga mea, nu-ti mai fa atitea probleme cu poznasii astia mici, or fi ei baieti saritori si zglobii cind dau cu ochii de frumusetea ta, dar nici chiar asa.. sa sparga orice zid.. ca doar nu sint grenade antitanc, ce Dumnezeu!!
-
Nu cred ca se referea la o insamantare de la distanta. Mai logic suna asa: Daca individul atinge un anumit punct sau isi da drumul pot ramane pe canal, nu in slip, urme de sperma, in cazul asta "ei" ar sta intr-un mediu prielnic, iar la urmatorul contact sexual, chiar daca el nu termina in ea se poate produce insamantarea (ca altfel nu stiu cum sa-i zic) din cauza acelor mici urme ramase pe canal si probabil eliminate fara ca partenerul sa-si dea seama? Eu nu stiu sa-mi dau cu parerea...