Constipatie

•  
    heo
    • 30 mesaje
    6 Iul 2006, 16:26
    0 0
    am o mare problema.....constipatie.
    folosesc ceaiuri...pastile...tot ce se putea....mai bine zis "foloseam"....pt ca am inceput sa iau anticonceptionale...si nu am mai baut ceaiuri sau sa iau pastile pt ca mi-e frica ca nu isi mai fac efectul anticonceptionalelele........
    ce pot sa fac???
  •  
    • 215 mesaje
    6 Iul 2006, 18:59
    0 0
    constipatia este o boala, un dereglaj al metabolismului si nu trebuie neglijata deloc.
    Din ce localitate esti? Pot sa-ti recomand un produs ce se gaseste in farmacii cu circuit inchis, care are efectul de reglare a tranzitului intestinal, cu o mai buna absorbtie, precum si cu efect de eliminare a celulitei, prin eliminarea apei din tesuturi si o prelucrare corecta a grasimilor in organism. Te astept cu detalii pe locweb@flash.ro
  •  
    • 10816 mesaje
    6 Iul 2006, 20:56
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 1964 mesaje
    6 Iul 2006, 21:13
    0 0
    Incearca sa bei apa foarte multa ... 2-3 litri pe zi. Ajuta foarte mult si nu numai la asta
  •  
    • 135 mesaje
    6 Iul 2006, 21:25
    0 0
    Uita de pastile si ceaiuri pt ca nu iti trateaza problema pe care o ai, ba mai mult colonul va deveni si mai lenes.
    Da, ideea cu cei 2-3 litri de apa este foarte buna, la care se mai adauga obligatoriu consumul de fructe (merele sunt foarte bune).
    De asemenea iti recomand ca primul aliment pe care il mananci dimineata, sa fie un pahar de iaurt amestecat cu musli si miere . Dupa asta poti sa mai mananci un ou pe teflon (galbenusul ajuta) si sa bei ceai verde (2-3 cani pe zi). Sa ai rabdare pentru ca problema asta se trateaza.
    Sper ca ti-am fost de folos!
    Apropo, sa nu confunzi ceaiul verde cu cei antiadipos.
  •  
    • 10816 mesaje
    6 Iul 2006, 21:33
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 135 mesaje
    6 Iul 2006, 21:37
    0 0
    Am baut si eu ceaiul ala de mi-am blestemat zilele, pt ca devii dependent de el. In primul rand trebuie tratata constipatia, iar ceaiul doar forteaza evacuarea, nu trateaza.
  •  
    • 367 mesaje
    6 Iul 2006, 22:54
    0 0
    fetelor,taratea de grau este singura care rezolva aceasta problema!
    dimineata doua linguri si seara alte doua linguri
    cu ce vreti voi,apa,iaurt suc
    ideea e ca trateaza si nu da dependenta
    acest tratament facut macar trei luni,regleaza definitiv tranzitul
    este foarte simplu si ieftin!
    va pup si multa bafta
  •  
    • 1316 mesaje
    7 Iul 2006, 09:42
    0 0
    doua cani cu apa (rece) dimineata pe stomacul gol... functioneaza f bine la constipatie
  •  
    • 79 mesaje
    7 Iul 2006, 10:39
    0 0
    Din experienta mea ii dau dreptate Adrianei. Si eu am folosit si folosesc tarite si nu mai am probleme. La inceput le-am folosit de nevoie si acum din placere. Seara maninc 4-5 linguri de iaurt in care pun 2 linguri de tarite, 2 linguri de germeni de griu si 1 lingurita de gem fara zahar (se gaseste in market). Uneori mai pun si alti fulgi. E delicios si comod. Plus ca nu mai am probleme cu constipatia. Sanatate!
  •  
    • 95 mesaje
    7 Iul 2006, 13:41
    0 0
    Eu nu am incercat tarate, sunt sigura ca dau rezultate bune dar nu-mi plac la gust .
    In schimb am gasit pe forum o reteta postata de donna_imobile cu granule de polen. La mine a dat rezultate f bune. Dimineata pe stomacul gol se ia o lingura(eu am luat doar o lingurita rasa ca o lingura era prea mult). Se tin putin in gura si se inghit incet. Doar dupa o jumatate de ora se mananca.
    pa pa!
  •  
    • 29 mesaje
    13 Iul 2006, 10:57
    0 0
    Incearca produsele naturiste care ajuta si la reglarea metabolismului.Pot sa/ti dau mai multe detalii daca imi scrii pe st_viorica@yahoo.com.
  •  
    • 744 mesaje
    13 Iul 2006, 11:19
    0 0
    am mai spus-o:eu mi-am rezolvat problema asta cu iaurt Activia.aviz amatorilor.
  •  
    • 767 mesaje
    13 Iul 2006, 11:30
    0 0
    Asta cu gustul......e de discutat. Cine prefera un gust bun, sa ia laxative (chimice) si sa se nenoroceasca. Cine are cap si tine cont de sfaturile celorlati incearca "cura" cu polen (la mine a functionat mai mult ca detoxifiere si doar intr-o anumita masura contra constipatiei) sau cea cu tarate - cea mai buna, cea mai naturala si cu efecte de durata. Probata si aprobata
  •  
    • 3 mesaje
    13 Iul 2006, 14:41
    0 0
    Salutare ! Eu folosesc ulei de masline , de aproape 2 luni cate o lingurita dimineata si in plus aproape pe fiecare zi mananc un iaurt Activia .Ma simt super bine !
  •  
    • 308 mesaje
    13 Iul 2006, 16:10
    0 0
    cu uleiul de masline cum faci?

iei pe stomacul gol si cat timp nu trebuie sa mananci?

am mai incercat activa dar nu a avut efect.
  •  
    • 9835 mesaje
    13 Iul 2006, 16:30
    0 0
    am citit undeva ca 1-2 pahare cu apa calda, pe stomacul gol, dimineata, ar avea efect laxativ.

eu as zice ca nu va costa nimic sa incercati si varianta asta
  •  
    • 308 mesaje
    13 Iul 2006, 16:43
    0 0
    mai devreme scrisese cineva de 2 pahare cu apa rece....

.... acuma nu stiu ce sa mai cred
    da o icnerc si pe asta
  •  
    • 469 mesaje
    13 Iul 2006, 16:59
    0 0
    dupa ce am nascut si eu am avut acesta problema. am incercat cam tot ce mi s-a spus. apoi,o prietena mi-a zis de gelul aloe de la forever living. a fost cam scump,dar a meritat banii!!

uite ca l-am cautat si citeste despre el

multa sanatate!
    http://produsealoe.com/index.php?main_page=product_info&products_id=31&zenid=73087bf2f1b77a57cc4d7912205b0afa
  •  
    • 3 mesaje
    14 Iul 2006, 11:49
    0 0
    uleiul de masline se ia dimineata inainte de masa cu 10 -15 min . Multa sanatate!