oboseala
-
0 0Buna tuturor!
Cred s-a mai discutat pe forum despre oboseala dar totusi as vrea sa va ihntreb ceva.
Nu stiu ce se intampla cu mine, ma simt ff obosita si molesita. Care ar putea fi cauza si mai ales ce as putea face?
Am avut o perioada mai aglomerata cu lucrarea de dizertatie dar a trecut. Dorm de la 11 seara pana la 7-7.30...deci suficiente ore si totusi eu ma simt asa obosita in jurul pranzului si dupamasa. Nu poate fi din cauza unui pranz copios pt ca nu mananc mult. parca e astenie...dar ce pot face sa-mi treaca? -
incearca niste suplimente,mai ales magneziu si calciu.multivitamine si mai ales tine'te de ele,nu doar 2 sau 3 zile si gata.
sau clorocalcin de 2 ori pe zi.
eu una i'au de 2 luni mai multe de la °forever living° si ma simt super,vorbind si de macar 3 noptzi din 7 nedormite pe saptamana.
putere si sanatate! -
SI eu am aceeasi problema si am 20 de ani si nu stiu ce sa fac..si iau si vitamine pt par..VItamins for the hair..si mai demult am luat si vitamax si dupa o cura de 15 zile m-am simtit mai rau decat inainte..mi frica sa nu am diabet ceva..ar trebui sa ne facem niste analize totusi..dar pe mine nu poate sa ma convinga nimeni sa le fac..poate tu ai sa reusesti..si sa-mi zici si mie ce ti-a iesit..sanatate!
-
din pacate nu tot ce este in farmacii si magazine naturiste sub titlul de suplimente si ajuta;
Pt analize fara probleme, fara intepat si alte chestii neplacute,va astept pe locweb@flash.ro cu localitatea de domiciliu, pt a va oferi sansa unui control general fara lucruri stresante si, apoi recomandarea unei cure cu efect asupra starii de epuizare ce o simtiti in prezent.