durere la genunchi
-
0 0De prin toamna ma doare genunchiul, de fapt nu osul ci tendoanele din spate. Am fost de curand la doctor - radiografiile sunt bune, nu apare nimic rau, genunchiul care ma doare nu e mai umflat sau alcteva iar durerea e mai mult un disconfort si nu se amplifica la efort (chiar scade), dar e continua.
Mi-a zis ca am niste intinderi si mi-a dat o crema si niste antiinflamatoare. Ideea e ca sunt cam speriata, mai ales ca durerea ma tine de mult timp, apoape un an - de fapt cu perioade (pentru ca uneori uit de ea, asa e de imperceptibila).
S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? -
pai e abia primul doctor, am zis sa incerc tartamentul asta si apoi daca nu trece sa merg in alta parte.
Ce am vazut la cabinetul unde am fost a fost ingrozitor, femeile cu osteoporoza erau cliente fidele - oameni care ziceau ca nu pot sa-si miste genunchii, ca trebuie sa-si puna proteza.
Is ingrozita sa nu ajung asa! -
dute si fati un RMN,e analiza cea mai indicata sa iti arate daca ai ceva la tendoane.La radiografie nu ti se vad decit oasele,pe cind la RMN ti se vede orice problema pe care o poti avea la picior(intindere sau rupere de tendoane,menisc rupt,etc...)RMN-ul poti sa il faci fara grija pt ca nu te radiaza,seamana mai mutl cu o echografie si este foarte precisa ca analiza.Dute la doctor pt ca nu e de glumit cu durerile la genunchi
-
iti recomand sa te duci la d-na doctor Tache de la spitalul de urgenta.E super d treaba si e specializata pe recuperare medicala .Problema ta poate fi rezolvata si cu fizioterapie asa ca ea te poate ajuta!Daca ti-e mai usor sa stii ca are si cabinet particular!Daca te intereseaza pot sa-ti dau nr ei de tel ,pt ca nu vreau sa creez discutii daca iti dau numele cabinetelor!