greata

•  
    • 65 mesaje
    5 Iul 2006, 10:36
    0 0
    Buna,
    De vreo doua saptamani am greturi dimineata si in timpul zilei.Cred ca este de la fiere.Daca ati patit asa va cer un sfat.Dar pe langa asta am facut si o cadere de calciu cu maini amortite si picioare si a crescut un pic si tensiunea.Ma simt mai rau noaptea plus atacurile de panica.Va multumesc.
  •  
    • 3198 mesaje
    5 Iul 2006, 10:41
    0 0
    Stiu ca greata poate sa apara de la toate cele 3 cauze enumerate: probleme cu fierea, spasmofilie si tensiune. Ar fi bine sa mergi la medic, dar daca ai mai fost si stii despre ce e vorba, iar greata nu e extrem de suparatoare, poti sa bei ceaiuri de sunatoare + menta.
    Dar mai bine verifica si o a patra cauza posibila!
  •  
    Mtz
    • 8 mesaje
    5 Iul 2006, 10:58
    0 0
    Exact aceleasi chestii le am si eu si singura varianta pe care am auzit-o a fost spasmofilia. Caderile de Calciu le-am tratat cu Calciu cu Magneziu sau MagneB6 (si eliminarea bailor fierbinti din stilul meu de viata ). Mi s-a zis ca din cauza stresului fac acele caderi. Atacurile de panica din cate am citit sunt prezente si ele in spasmofilie, eu iau SedoCalm, un produs pe baza de plante, doar ca sa fiu sigura. Cu greata m-am obisnuit, apare mai ales in perioada sesiunii si slabesc enorm, anul trecut in vara aveam 59 kg, dupa sesiunea de vara am slabit la 55 si acum trag spre 51 la 176 cm. Incearca vitamine, calciu si magneziu sa iei si eu zic ca te vei simti mai bine.
  •  
    • 65 mesaje
    5 Iul 2006, 16:50
    0 0
    Va multumesc pentru raspunsuri.
    Eu iau deja calciu cu magneziu,distonocalm si seara xanax dar tot greata imi este.
    O sa mai fac un control, imi este groaza de doctori.
  •  
    • 215 mesaje
    6 Iul 2006, 10:49
    0 0
    Adyta, din ce localitate esti? Ti-as recomanda niste produse naturale , vitamine si minerale, care sa le foloseasca in totalitate organismul tau, avind in vedere ca produsele ce le-ai mentionat sunt folosite de organism doar in proportie de 25- 35 %.
    Toate simptomele pe care le-ai mentionat pot fi inlaturate pe cai naturale, fara a mai reaparea; sfat bun si pt celelalte fete cu spasmofilie.
    Pt detalii mai personale ma puteti accesa pe locweb@flash.ro