Vreau sa ma ingras!
-
0 0Va rog mult dati-mi un sfat. Ce sa fac? La 1,65m am doar 37kg.
-
Norocoasa mai esti, Ursulina draga! Eu toate viata m-am luptat cu curele de slabire... asa ca te invidiez profund ca poti sa mananci orice si nu se depune!
Oricum, si eu cred ca ideea cu medicul nutritionist este cea mai buna !
Nu stiu ce alt sfat sa-ti dau, iti zic doar ca o prietena de-a mea e la fel ca tine si a incercat si ea sa se ingrase si a mancat o perioada in disperare dulciuri si fainoase (chestii care ingrasa)... urmarea a fost ca a facut burtica (doar acolo s-a ingrasat, in rest a ramas tot scheletica cum era) si i s-au stricat dintii... -
Program de control al greutatii profesionist controlat si sub observatia unui doctor nutritionist , un program foarte bun pentru cei ce nu vor sa renunte la mancare. Garantie pe satisfacere : DACA NU FUNCTIONEAZA PENTRU DVS. VI SE DAU BANII INAPOI
Daca nu fuctioneaza vi se dau banii inapoi. 031-4094283, 0721721275, 0721721245 doctor nutritionist DANIELA. mesagerie vocala 0720234295, 0727243812 irina123@vebso.ro -
Ursulina,vreau sa te anunt ca eu dintotdeauna am fost floricica datorita greutatii mele!Am 1m66 si 46kg!M-a dus mama la fel si fel de octori,am luat o mie si una de vitamine,la un moment dat eram atat de disperata ca ajunsesem sa ma indop,mancam pana mi se facea rau(mancam cu sila!!) si fara nici un rezultat!Unele persoane se ingrasa si de la un pahar cu apa,iar eu...
Acum nu stiu ce sa-ti zic,37 kg mi se pare intr-adevar f putin!Te-a vazut vreun medic?