Ce parere aveti despre Harmonette?
-
0 0Buna.Am fost de curand la un cabinet de planning si doctora de acolo mi-a recomandat anticonceptionalele Harmonette, avand in vedere k am mereu dureri in prima zi de menstruatie. Voi ati folosit?
PS: in timpul mentruatiei , daca faci neprotejat functioneaza metoda calendarului? -
eu iau de aproape 2 ani Harmonet.mi-au fost recomandate tot din cauza durerilor,unor chisti ovarieni si din cauza dereglarilor menstuatiei.eu am aflat ca nu se mai importa,dar poate ca nu e adevarat de vreme ce ti s-a recomandat harmonet.la mine au fost destul de eficiente,in sensul ca s-a reglat menstruatia,chistii s-au resorbit,nu mai apar cheauri de sange in timpul menstuatiei,dar durerile nu au disparut.cert e ca s-au ameliorat dar nu au disparut.daca ti-au fost recomandate e bine sa le iei.
-
cris_pisoi.. mersi pt sfat, azi a fost prima data knd am intrat pe forumul acesta si sunt placut impresionata. Eu sunt din Pitesti, si aici am gasit la cabinetul de planning Harmonette si am dat 187.000 pe ele. M bucur dak sunt bune si k nu sunt singura kre o sa le ia, mai ales k e prima data. Va pup !