Ajutor...lipom!

•  
    • 60 mesaje
    5 Mar 2003, 07:54
    0 0
    Buna fetelor,
    De circa un an de zile mi-a aparut o mica umflatura la incheietura mainii stangi, destul de vizibila si urata, am fost la doctorul de familie si mi-a spus ca este lipom (o acumulare de grasime) si ca se scoate chirurgical.
    Rugamintea mea este, daca stie cineva un tratament naturist (pe baza de unguente) sau daca nu o clinica de chirurgie.
    Multumesc mult
  •  
    • 560 mesaje
    5 Mar 2003, 09:54
    0 0
    incearca sa intri pe www.formula-as.ro si la cautare dai lipom si cred ca vei gasi multe subiecte si raspunsuri interesante.
    incearca mai intai asa cu tratamente naturiste si cu coprese, ceaiuri...si pe urma chirurgical.

fa o cercetare mai intai.
    succes, daca ai stat atata timp si nu ai patit nimic rau mai poti sta pana incerci si niste tratamente naturiste.
  •  
    • 60 mesaje
    7 Mar 2003, 08:09
    0 0
    Multumesc mult nina2003, am fost pe formula-as si am gasit destule tratamente naturiste, mai ramane sa le incerc, si daca nu am nici un rezultat sa intervin chirurgical.
    Va tin la curent cu ce am facut...numai bine
  •  
    • 8 mesaje
    7 Mar 2003, 12:58
    0 0
    SI EU AM AVUT UNUL LA FEL LA MANA DREAPTA ,MI-A APARUT DIN CAUZA SUPRASOLICITARII , AM JUCAT TENIS DE CAMP , INTERVENTIA CHIRURGICALA ESTE FOARTE SIMPLA SI NEDUREROASA , DECI N-AR TREBUII SA TE SPERII , ITI VA FACE O MICA PUNCTIE CA SA-TI SCOATA GRASIMEA ACUMULATA.