M-am ars!
-
2 Iul 2006, 16:010 0M-am ars la un deget si ma ustura rau.Cu ce sa dau sa ma lase k nu mai suport.Va rog!
-
2 Iul 2006, 16:21daca nu ai posibilitatea sa mergi la farmacie sa-ti procuri un spray pentru arsuri,iti recomanda sa tii degetul respectiv in smantana sau in albus de ou,acum depinde de cat de tare te-ai ars.la farmacie gasesti si spray si unguente pentru arsuri.
cand am avut o arsura cu ulei destul de urata pe mana,nu mi-am mai scos mana din borcanul cu smantana vreo cateva ore.
sanatate multa -
2 Iul 2006, 17:22itzi recomand sa te dai cu miere de albine...sau sare cu ulei(dar asta trebuie imediat dupa ce te`ai fript)
-
2 Iul 2006, 19:30cum esti?ti-a mai trecut?cu ce ai reusit sa te tratezi pana la urma?
cateva ore,daca nu chiar o zi intreaga o sa-ti tot zvacneasca locul respectiv,dar sa mergi la farmacie sa-ti dea ceva ca sa nu-ti ramana semne.
cu ce te-ai ars?
pupici -
3 Iul 2006, 12:38Pentru tot felul de arsuri va recomand un spray excelent pe baza de aloe vera. Este foarte bun si pentru arsurile solare. Trebuie sa nu lipseasca nimanui din trusa sanitara. Este excelent.Vindeca rapid si nu raman nici semne.
-
3 Iul 2006, 13:27asa este aloe vera este foarte buna pentru piele sensibila ori uscata sau care a suferit arsuri, videca si cicatrizeaza repede, am citit undeva ca inca din vechime aloe vera era folosita pentru rani, tot pentru arsuri, rani mai e bun uleiul de masline.