homeopatie-oradea

•  
    • 79 mesaje
    2 Iul 2006, 00:56
    0 0
    unde pot gasi medicamente homeopate in oradea?
  •  
    • 967 mesaje
    2 Iul 2006, 05:28
    0 0
    Trebuie sa mergi intii la un cabinet homeopat si ei te indruma de unde sa cumperi medicamentele. Nu poti sa iei de capul tau fara sa treci intii pe la ei.
  •  
    • 79 mesaje
    2 Iul 2006, 21:15
    0 0
    am fost la un medic homeopat(care vine o data pe luna in orasul meu) si el mi-a prescris tratamentul-am reteta- numai k in orasul meu nu se gasesc astfel de medicamente de aceea vreau sa incerc la oradea.
    daca stie cine va unde exista acolo o astfel de farmacie va rog sa-mi spuneti sa nu astept o luna sa-mi aduca medicul tratamentul.

mersi anticipat
  •  
    • 262 mesaje
    3 Iul 2006, 08:43
    0 0
    fetelor eu nu sunt din oradea, sunt de la iasi si m-am confruntat cu aceeasi problema, si pana la urma am facut rost de medicamente de la o farmacie HelpNet. Eu am scris online farmaciei de la Bucuresti si mi-au trimis medicamentele pana la Iasi la una din farmaciile lor de aici. Sunt foarte draguti si incearca sa ajute cilentul cu orice problema ar avea. Eu am gasit pe net ca doar HelpNet distribuie medicamente homeopate. Intra pe site-ul lor si scrie-le un mesaj, iar daca ai o farmacie HelpNet in Oradea sigur iti vor trimite medicemantele acolo.Multa bafta.
  •  
    • 145 mesaje
    3 Iul 2006, 10:45
    0 0
    Farmacia Phytal din Baia Mare, nr. de tel. 0262.217451 are toate tipurile de homeopate. Eu stiu ca se aprovizioneaza din Cluj, acolo se produc. Ma uit acasa pe cutii si iti scriu daca te mai intereseaza.
  •  
    • 79 mesaje
    3 Iul 2006, 19:04
    0 0
    da, te rog sa-mi scrii k am drum si la Baia Mare si atunci o sa-mi iau de acolo.

multumesc mult!!!!!!!
  •  
    • 145 mesaje
    3 Iul 2006, 23:01
    0 0
    Numarul de telefon este bun. Te sfatuiesc sa suni inainte ca sa afli ce orar au. Cred ca strada se numeste Iuliu Maniu, din pacate nu-mi amintesc exact, dar este peste drum de Distrigaz. Daca intrebi vreun baimarean iti spune exact pe unde sa mergi.Firma care le produce se numeste Plant Extract, din Cluj. Nr. tel. 0264.260689. Multa sanatate!
  •  
    • 79 mesaje
    4 Iul 2006, 22:30
    0 0
    multumesc mult!!!!!!!