cosmetice "sanatoase "
-
0 0Comenzi de cosmetice ale celor mai prestigioase firme din lume L'oreal, Maybelline, MAx Factor, Revlon si nu numai direct din America la preturi mult inferioare celor de aici! produse noi, inca neaparute in Romania! comision super mic! intra si tu: cumpara, descopera cele mai noi,cool si trendy cosmetice pe www.buymebeauty.com ! te intereseaza? pt mai multe detalii Just contact: YahooIDmess: cosmeticecool
-
babyk , dar de ce strici surpriza omului ?

Nu stii cum se intampla ? Faci comanda , vine UPS-ul (TNT-ul, DHL-ul, FedEx-ul etc.) ... si esti anuntat sa-ti ridici coletul din vama. Surpriza!!! Si cu banutii aferenti (pentru taxele vamale desigur).
Ca idee, am primit la un moment dat din State o rochie de mireasa care costase 450 $ ... Stiam ca voi plati vama , luasem in calcul si asta si transportul , insa cand am fost anuntata ca trebuie sa ma prezint cu 250 $ ... am cam dat pe spate!
Asta ca idee, ca sa stiti ce se intampla cu produsele Made in USA... -
Uhh .. bine ca nu sunt singura cerebrala

Mda ... asta e tzeapa cu lucrurile din state. Smecherie este intr-adevar daca le iei de acolo personal, nu sa le comanzi prin internet ... Cat priveste taxele vamale, daca mai ai de gand sa faci "experiente" de genul asta, intreaba-ma ca le stiu
Hai te pup si ne vedem pe alt topic
..Poate ne mai certam, ca data trecuta mi-a placut

(glumesc
)