va rog , un raspuns !!!

•  
    • 14 mesaje
    30 Iun 2006, 12:34
    0 0
    Buna fetelor,
    De vreo 10 luni i-au pilule Yasmin, recomandate de catre doctor.In martie am avut o interventie chirurgicala, apendicita.In timpul operatiei eram in pauza de 7 zile iar cand am inceput o noua folie de pilule am inceput sa am o iritatie pe fata un fel de cosulete de care nu am scapat nici pana acum , chiar agravand-se mai rau poate si de la caldura majoritatea fiind pe frunte.se poate sa fie din cauza pilulelor , ar trebuii sa le schimb ?va rog daca puteti sa-mi dati un raspuns , pt ca sunt disperata. Am incercat si cu o crema pt dermatita , fucicort se numeste si nici un rezultat. Va multumesc.
  •  
    • 2039 mesaje
    30 Iun 2006, 13:06
    0 0
    Eu stiam ca in cazul oricarei interventii chirurgicale este bine sa faci pauza 2-3 luni la anticonceptionale! Tu i-ai spui doctorului ca iei?
  •  
    • 8 mesaje
    30 Iun 2006, 13:11
    0 0
    si eu iau yasmine de 5 luni iar dupa doua luni m-au aparut niste puncte mici, rosii dar doar pe obrazul drept. medicul dermatolog mi-a spus ca ar putea fi de la anticonceptionale dar si de la antibiotice pt ca am luat f multa vreme. mi-a recomandat Zynerit sau Eryfluid. eu l-am luat pe ultimul, e o lotiune pe care o aplic dimineata si seara. acum si cu soarele, s-au mai estompat. le poti incerca si tu
    bafta multa
  •  
    • 14 mesaje
    30 Iun 2006, 13:38
    0 0
    ba da i-am spus si doctorului si acesta mi-a sous sa le i-au in continuare la fel si doctora care mi le-a prescris, ba chiar dupa 9luni am fost cu analize sa vada daca totul este in limite normale dupa administrarea acestora si s-a stabilit sa le i-au in continuare fara a fi necesara o pauza.