DIANE 35
-
0 0Am auzit ca ar avea multe efecte nocive...eu am luat 6 luni,am facut pauza 3 si acum incep iar,vreau sa iau inca 6 luni.
Insa multe fete/femei mi-au spus sa recurg la alte contraceptive...
Am sesizat ca de la diane mi-au "crescut" putin sanii
-
Buna. si eu am luat Diane 35 la prescriptia unui medic endocrinolog, -si da si eu am observat ca mi-au crescut putin sanii, desi nu era cazul si nici nu imi doream-. Si mie mi l-a prescris tot pentru hirsutism si nu am constatat o imbunatarire pe masura asteptarilor, am luat Diane35 timp de 9 luni, sapt viitore ma duc la medic .Daca va intereseaza o sa mai postez. O zi buna papa
-
Mai...am o prietena care a luat Diane35 mult timp pentru ca avea un ten ingrozitor. Era foarte floricica de el si nimic nu a dat rezultate. De la Diane35 i s-a curatat fata...era sa nu o recunosc! Si i-au crescut putin si sanii.
Nu stiu sa aiba reactii adverse mai multe sau mai grave decat celelalte.
Mie nu mi s-au potrivi nicicare din cate am luat. De la toate ma dureau sanii foarte tare si la recomandarea medicilor, nu am mai luat... Am fost la control acum 2 saptamani si mi-a gasit un chist pe ovar, asa ca trebuie sa iau contraceptive. Si mi-a dat Jeanine...sunt la jumatatea foliei si desi endocrinologul mi-a zis ca voi avea dureri de sani de la ele...nu am nimic-nimic! Maine ma duc iar la el si a zis ca daca tolerez Jeanine, poate imi schimba cu diane35. Abea astept sa am sani mai mari!
-
watermelon eu iau diane35 de 6 ani; cite 6 luni si 1 luna pauza!Efecte secundare nu au aparut in toata aceasta perioada.Tenul intr-adevar mi l-a curatat,ovarele sint intr-o stare mult mai buna fata de cum erau acum 6 ani,nu m-am ingrasat....depinde de la femeie la femeie...iar sinii sunt la fel ca acum 6 ani