dureri menstruale!!!!!!!
-
1 0ce pot sa iau pt durerile menstruale?nospa e bun.eu am luat cind aveam dureri la sarcina.nu mai pot de durere si mai sunt si la servici!!!!!!!daca stiti vreun doctor bun endocrinolog las adresa mea de e-mail
blazoo_r@yahoo.it).multumesc mult. -
eu iau piafen, si sunt destul de bune... dar cu toate ca am niste dureri insuportabile incerc sa nu folosesc medicamente pt ca mi se invata organismul si nu mai au nici un efect. inainte luam agocalmin fiole, dar nu mai tine cu asta, si piafen am auzit ca e cam tare dar cand nu mai pot iau si doua...
-
MULTUMESC MULT PT SFATURI!!!!!am luat 2 nospa dar nu mi-a trecut deloc.nu stiu ce sa fac doctorul meu e in concediu si nu imi vine sa il sun,dar nici nu mai vreau sa iau pastile pt ca desi mi-a venit,am stari de greata de o saptamina,sunt adormita tot timpul oricit as dormi si as putea fii gravida.(am o colega gravida caruia ia venit ciclul pina la 4 luni).acum am si ovarul sting de 2 ori marit si cu un chist mic pe el(1,02 cm)care a aparut in urma unei sarcini pierdute dar care nu s-a absorbit de 4 luni.
-
Eu iti recomand sa iei 2 pastile de Nurofen (pt durere), in prima zi de ciclu si apoi cate o pastila la 6 ore.
Mult timp eu am "mancat" Saridon si imi facea bine..insa s-a obisnuit organismul si acum nu mai are nici un efect
Eu am fost la medicul ginecolog si l-am rugat sa-mi dea un tratament, ca sa scap de dureri pt totdeauna..Bineinteles, ca acest tratament miracol nu exista. In afara de calmantele de moment: algocalmin, saridon, nurofen etc, nu exista scapare. -
maiya, probabil au dat rezultate la tine. La mine si la alte eve nu a tinut din pacate

Sunt multe produse naturiste pe care le-am luat (3-4 luni tratament) insa doar amelioreaza... cine are dureri de genul asta ramane cu ele. Se pot ameliora dar atat. Calmantele nu rezolva problema evident dar te ajuta sa treci peste momentul neplacut. Eu nu mai am dureri mari de ani de zile, doar in prima zi am ceva crampe dar care imi trec cu Antinevralgic P.
Exista un medicament foarte bune, special pt durerile menstruale si care nu da gres indiferent de intensitatea durerii. Din pacate nu exista in tara. Cine are drum pe afara (Anglia, Germania) se cheama Feminax si e de la Boots daca nu ma insel. -
la aceeasi concluzie am ajuns si eu aseara "debbie".azi ma simt mai bine,nu ma mai doare asa rau si am putut sa maninc putin.tot ma mai doare cind urc scarile la birou sau cind ma misc brusc.am hotarit sa astept pina pe 11-07-2006 cind am programare la medic.ciclul curge exagerat de putin fata de cum imi venea de obicei(in primele 3 zile imi vine de obicei cel mai mult),daca pina diseara se opreste de tot ciclul o sa fac un test.azi inca nu am luat nospa,deci mi-e mai bine.
-
ceai de coada calului a baut mama o cana in fiecare zi timp de un an/doi si nu a mai avut apoi probleme deloc ani de-a randul..
desi m-a batut si pe mine la cap sa fac asa, din comoditate nu am urmat metoda asa ca nu pot sa spun din proprie experienta daca functioneaza
la mine merge cu sportul; sunt sedentara de felul meu, dar acum 4 ani am facut timp de un an sport intensiv si nu m-a durut deloc burta in tot acel timp; la putin timp dupa ce m-am lasat de sport durerile au revenit, desi nu mai sunt chiar la fel de tari ca inainte; daca fac un pic de miscare inainte de ciclu, totul e mult mai bine; -
buna,si pe mine ma doare ingrozitor de tare burta in perioada aceea. Desi am fsot la doctor si nu am nici o boala in fiecare luna de vreun an jumate ma doare de inebunesc. am consulatat 2 medici si unu mi-a spsu ca un ovar nu produce destula secretie sau ceva de genu si celalalt doctor mi-a spus ca sunt ok. Pentru durerile menstruale mi-au recomandat nifluril si e chiar bun, imi trece foarte repede.