secretie mamara
-
0 0In urma cu 6ani dupa ce am intarcat copilul am ramas cu o secretie de lapte care cu timpul si-a transformat culoarea intr-un maroniu deschis.In urma unei ecografii am fost depistata cu noduli la ambii sani.Am urmat tratament cu Tamoxifen si acum cu Brocriptina.Secretia nu s-a oprit.Nu stiu ce sa mai fac.Mi s-a spus ca acesti noduli vor da inpoi de la sine.Imi poate da cineva un sfat,ce sa fac in continoare?
-
Markerii (tumorali) sunt analize de sange in care se vede o proliferare de "Doamne fereste" nu vreau sa zic cuvantul, ca mi-a facut viata amara de aproape un an. Dar daca nu ti-a spus medicul sa faci, inseamna ca nu te suspecteaza de ceva grav si asta e bine. Oricum, mergi si la alt medic si vezi ce spune.Multa sanatate.
-
Eu te sfatuiesc sa mergi la un alt doctor neaparat .Cred ca se impune o mamografie. Cand aveam eu 30 ani ( adica ... acum 4 ani
) .. mama mea a fost depistata cu un nodul la unul dintre sani ..In urma operatiei, s-a dovedit .. benign , din fericire . Si bunica a avut , iar doctorul oncolog care a operat-o (prof Nicola de la oncologie-Timisoara ) mi-a recomandat control ginecologic min 1/an , si mamografie odata la 2-3 ani . Este un factor genetic de predispozitie , care nu tine deloc de varsta ...
Bunica ... la 65 ani ... Mama mea la ... 55 ... Mi-e frica sa ma gandesc ce ar putea fi la 35 ani