secretie mamara

•  
    • 11 mesaje
    28 Iun 2006, 20:11
    0 0
    In urma cu 6ani dupa ce am intarcat copilul am ramas cu o secretie de lapte care cu timpul si-a transformat culoarea intr-un maroniu deschis.In urma unei ecografii am fost depistata cu noduli la ambii sani.Am urmat tratament cu Tamoxifen si acum cu Brocriptina.Secretia nu s-a oprit.Nu stiu ce sa mai fac.Mi s-a spus ca acesti noduli vor da inpoi de la sine.Imi poate da cineva un sfat,ce sa fac in continoare?
  •  
    • 601 mesaje
    29 Iun 2006, 11:19
    0 0
    Eu , in locul tau, as merge si la alt medic. Totdeauna este bine venita o a doua opinie. Mamografie ai facut? Poate si niste markeri, pt. linistea ta sufleteasca.
  •  
    • 11 mesaje
    29 Iun 2006, 17:14
    0 0
    Nu am facut mamografie deoarece am 31 de ani si am inteles ca nu este indicat la varsta asta.Dar markeri...?Ce inseamna?Esti draguta sa-mi explici?Multumec !
  •  
    • 601 mesaje
    30 Iun 2006, 08:52
    0 0
    Markerii (tumorali) sunt analize de sange in care se vede o proliferare de "Doamne fereste" nu vreau sa zic cuvantul, ca mi-a facut viata amara de aproape un an. Dar daca nu ti-a spus medicul sa faci, inseamna ca nu te suspecteaza de ceva grav si asta e bine. Oricum, mergi si la alt medic si vezi ce spune.Multa sanatate.
  •  
    • 87 mesaje
    30 Iun 2006, 12:09
    0 0
    Exista si ecografie mamara, nu tb neaparat mamografie, examenul e mult mai profund se poate vedea natura chisturilor, nodulilor.
  •  
    • 11 mesaje
    30 Iun 2006, 23:38
    0 0
    Va multumesc mult ,fetelor!Imi fac bine aceste dialoguri pe forum.Aflu tot felul de lucruri noi ,din gura unor oameni care ,poate ,au trecut prin aceeasi situatie ca mine.Sunteti alaturi de mine si ce bine ma simt!Multa sanatateb va doresc si eu!
  •  
    • 71 mesaje
    1 Iul 2006, 10:21
    0 0
    Eu te sfatuiesc sa mergi la un alt doctor neaparat .Cred ca se impune o mamografie. Cand aveam eu 30 ani ( adica ... acum 4 ani ) .. mama mea a fost depistata cu un nodul la unul dintre sani ..In urma operatiei, s-a dovedit .. benign , din fericire . Si bunica a avut , iar doctorul oncolog care a operat-o (prof Nicola de la oncologie-Timisoara ) mi-a recomandat control ginecologic min 1/an , si mamografie odata la 2-3 ani . Este un factor genetic de predispozitie , care nu tine deloc de varsta ...
    Bunica ... la 65 ani ... Mama mea la ... 55 ... Mi-e frica sa ma gandesc ce ar putea fi la 35 ani