Pentru o vara torida

•  
    • 3 mesaje
    28 Iun 2006, 18:56
    0 0
    Salutare,

Am tot auzit de la prieteni de diversele efecte pe care le poate avea aerul conditionat asupra sanatatii. Sunt ft curioasa sa aflu parerea voastra... Oare trecerea de la rece la cald ne poate afecta (mai mult decat o simpla raceala)?

numai bine!
  •  
    • 1013 mesaje
    28 Iun 2006, 19:26
    0 0
    ca m-am racit sau nu din cauza aerului conditionat,nu stiu,dar racita fiind si intrand intr-o incapere cu aer conditionat am simtit cum mi se infunda nasul instantaneu.sa intri transpirat intr-o asemenea incapere e destul de riscant,eu zic ca o simpla raceala netratata duce la ceva mult mai grav...
  •  
    • 10816 mesaje
    28 Iun 2006, 21:44
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 587 mesaje
    28 Iun 2006, 23:31
    0 0
    Salut fetelor,
    Ma atrage si pe mine subiectul dezbatut de voi; in fiecare an, de cand sunt perioadele astea prea calde vara, imi doresc si aproape hotarasc sa-mi instalez aparat de aer conditionat in apartament. Totusi am unele retineri.
    Cum ati spus deja, e important sa reglezi temperatura in asa fel incat sa nu creezi contrast fata de cea de afara.
    In plus, cred ca nu e indiferent plasamentul aparatului in interiorul camerei fata de functionalitatea ei.
    Dintre evele care sunt deja in situatie, unele ne-ar putea sfatui unde ar trebui montat pentru a nu crea acel "curent' de care (romani fiind) ne ferim.
    Si poate n-ar strica niste repere tehnice, sau marci mai performante (daca nu sunt cumva considerate reclama).
    Sper sa nu deranjez cu interventia mea: mi s-a parut mai potrivit s-o fac aici decat sa mai deschid si eu inca un subiect asemanator.
    Va doresc aer climatizat fara riscuri. Pupici.
  •  
    • 389 mesaje
    29 Iun 2006, 14:09
    0 0
    au aparut aerele conditionate mobile. am vazut de cumparat. sunt cam cu 2 mil mai scumpe, da cred ca merita. fara gauri in pereti, si alte probleme.
    si da, eu am facut sinuzita de la AC
  •  
    • 11438 mesaje
    29 Iun 2006, 14:26
    0 0
    pot sa fac o mie de sinuzite dar io nu mai rezist fara AC..
    amidalooo...si eu vreau de alea mobile..unde le-ai vazut???
  •  
    • 205 mesaje
    29 Iun 2006, 14:41
    0 0
    ai grija cum il montezi.sa nu iti bata spre canapea,sacune,fotolii,sau locul unde stai deobicei in camera.si cautati un aparat cu trapa mobila sa il poti deschide il sus,e cel mai ideal.miine iti pot da si niste detalii tehnice pt ca sotul meu a lucrat cu aparate de aer conditionat,dar e la servici pina diseara.
  •  
    • 587 mesaje
    29 Iun 2006, 19:21
    0 0
    Roxi_r, chiar te rog, spune-ne tot ce stii de la sotiorul tau despre AC! Tks, pup.
  •  
    • 205 mesaje
    30 Iun 2006, 15:40
    0 0
    scuze ca nu am scris pina acum dar e sf. de luna si eu lucrez in contabilitate(e f aglomerat).am inteles de la sot ca pt. o camera de maxim 25mp e suficient un aparat de 9000 de biti si sa fie in 3 trepte(sa poata bate in fata,in jos si in sus adica),sunt in jur de 12 mil. si ti-l si monteaza la acest pret.cele mai bune sunt LG sau SAMSUNG.SPER SA FIE OK PT. CA AM SCRIS MARCA.sotul meu a lucrat in domeniu si de la el stiu.sper sa iti foloseasca ce ti-am spus zanada05 si nu numai tie,la toate evele.
  •  
    • 205 mesaje
    30 Iun 2006, 15:41
    0 0
    daca te mai pot ajuta cu ceva astept un semn.nu uita unde ti-l montezi:SA NU BATA DIRECT SPRE TINE!!!!!!!!!!,si nici nu exagera cu oscilatiile mari de temperatura,ca sigur vei raci.
  •  
    • 587 mesaje
    30 Iun 2006, 18:44
    0 0
    Roxi_r ai fost super ok cu informatiile date.
    Eu una voi tine cont de tot ce ai spus.
    As mai vrea sa te intreb cate ceva; sa postez in continuare sau la o adresa de-a ta?
  •  
    • 3 mesaje
    30 Iun 2006, 23:27
    0 0
    multumesc pentru raspunsuri...
    cred ca de saptamana viitoare va trebui sa imi schimb biroul la serviciu. aerul conditionat este instalat chiar deasupra mea si ii simt adierea 8 ore/zi din pacate. am inceput sa am dureri de cap si de spate... si ma gandeam ca poate e o simpla intamplare.
    ft utila si formula... : ) de luni incep sa fac calule la birou.

un weekend placut fetelor... !
  •  
    • 205 mesaje
    4 Iul 2006, 16:35
    0 0
    "zanada05"poti sa scrii in continuare dar eu raspund mai greu pt ca am f multa treaba la birou,firar ea sa fie de contabilitate???.daca vrei sa iti mai spun cite ceva poti sa imi trimiti un sms la "blazoo_r@yahoo.it",nu stiu daca am voie sa iti dau alte detalii despre AC pe forum pt ca nu vreau sa fac reclama nimanui,si iti voi raspunde cu cea mai mare placere.oricum imi verific zilnic mail-urile.te pup si iti urez:O VARA MAI RACOROASA IN CASA CEL PUTIN~
  •  
    • 587 mesaje
    4 Iul 2006, 16:58
    0 0
    Roxi_r nu e nici o graba, ca la noi a fost un respiro cu racoare; iti voi scrie in continuare pe adresa data.
    Doinanedelcu iti multumesc pentru ospitalitate si astept sa ne spui cum ti-ai ameliorat ambientul la birou vis a vis de AC. Kiss kiss.
  •  
    • 10816 mesaje
    4 Iul 2006, 17:37
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 587 mesaje
    4 Iul 2006, 23:12
    0 0
    Roxi_r ti-am trimis un mesaj.