REIKI

•  
    • 5 mesaje
    28 Iun 2006, 18:27
    0 0
    Atunci cand tratamentele medicale nu dau rezultatele asteptate si nu iti mai ramane decat credinta in Dumnezeu pentru a te vindeca.... e bine sa citesti despre
    practica REIKI...
    http://reiki.sapte.ro/

Reiki este o metoda de vindecare japoneza, care consta in canalizarea de energie universala vindecatoare de catre un terapeut pentru binele persoanei/persoanelor receptoare.
    Reiki poate vindeca:
    - dezechilibre ale sistemului endocrin (disfunctii ale tuturor glandelor endocrine),
    - dezechilibre ale sistemului nervos (depresie, anxietate, epilepsie, paranoia, schizofrenie, spasmofilie, etc)
    - disfunctii ale analizatorilor (cataracta, glaucom, miopie, hipoacuzie, otita, mastoidita, etc.)
    - disfunctii la nivelul aparatului digestiv (constipatie, ciroza hepatica, ulcer gastric si duodenal, etc.)
    - afectiuni ale aparatului cardio-vascular (cardiopatie ischemica, circulatie sangvina deficitara, stenoza aortica, angina pectorala, arterioscleroza, etc.)
    - afectiuni ale aparatului uro-genital (adenom de prostata, prostatita, cistita, fibrom uterin, chisturi, afectiuni ale rinichilor),
    - afectiuni ale aparatului respirator (bronhopneumonie, bronsita, astm, emfizem pulmonar, etc.)
    - dependente (tutun, alcool, droguri)

ITI TREBUIE DOAR CREDINTA SI INCREDERE!!!
  •  
    • 130 mesaje
    7 Iul 2006, 23:04
    0 0
    buna!
    chiar ma intereseaza acest subiect si as vrea sa te intreb daca practici reiki.
    eu am initierea pt. gradul I, acum fac autotratament si pot sa spun ca e bine.
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    8 Iul 2006, 11:06
    0 0
    Ma bucur ca ptr unii este bun si trat asta.

Personal nu cred in minuni...nu ca a-si fi intru-totul de acord cu trat medicamentos.

Dar ...pana nu ai nevoie si vezi beneficii NU CREZI.

Oare vine Totul din noi,prin autosugestie?