Pt gravidutze si nu numai - VIII

•  
    • 1198 mesaje
    26 Iun 2006, 22:51
    0 0
    Here we go again #8 !

Vio, ti-am raspuns la ntrebarea referitoare la poze!
  •  
    • 865 mesaje
    27 Iun 2006, 06:47
    0 0
    Mersi Roxi, am sa mai incerc azi ca ieri nu am mai putut. Am avut musafiri, am avut programul stabilit de puiut.........stii tu cum e.
  •  
    • 865 mesaje
    27 Iun 2006, 06:53
    0 0
    Asa mult dureaza sa puna niste poze pe yahoo?
  •  
    • 865 mesaje
    27 Iun 2006, 07:00
    0 0
    Am reusit abia 2 poze, in prima zi cand am nascut-o. Nu avea decat o ora si asistenta a fost tare draguta si a aratat-o lu taticu si lu buna..........
  •  
    • 865 mesaje
    27 Iun 2006, 07:36
    0 0
    http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta7ro/my_photos
    Asta e adresa cu pozele Alexandrei.Va pup.
  •  
    • 1198 mesaje
    27 Iun 2006, 08:48
    0 0
    Neata la toata lumea!!!

Esti matinala, Vio, nu gluma . Am vazut papusa! E o minune! Ma gandesc acum ca Edi face saptamana asta 3 luni deja si atat de mult si-a schimbat fizionomia...Vad ca si Alexandra are mult parut ca al meu . Ai lapte? Papa la 3 ore sau mai des?

Pupici!

O zi frumoasa tuturor!
  •  
    • 865 mesaje
    27 Iun 2006, 08:54
    0 0
    Roxi, am din fericire lapte dar doar de 2 zile. Am inteles ca e normal asa la cezariana. La spital am hranit-o cu lingurita ca ne aducea lapte praf dar nu prea ii ajungea saracuta.
    Sta cam jumatate de ora sau chiar o ora si papa. Se trezeste cam la 3 ore dar cand papa mai mult ii trebuie cam 5 ore de somn. Asa a facut si azi noapte si m-am considerat tare fericita ca m-a lasat sa ma odihnesc putin mai mult, dupa o noapte nedormita si dupa vizitele de aseara.
  •  
    • 865 mesaje
    27 Iun 2006, 08:55
    0 0
    Cat de des trebuie schimbate hainutele la cei mici? Eu am tinut-o ieri cu ce i-a dat nanuta cand a iesit din spital iar acum am imbracat-o cu un body luat de tati.
  •  
    • 865 mesaje
    27 Iun 2006, 09:05
    0 0
    Da, chiar radeam de sotul meu ca el s-a ras in cap sa i se indeseasca parul iar copilul are mai mult ca el...
  •  
    • 1198 mesaje
    27 Iun 2006, 09:09
    0 0
    Ma bucur ca ai lapte! O sa te ajute f mult si sa slabesti alaptatul , pe langa ca e fff sanatos pt fetita. Eu pe Edi il schimbam (de hainute) dimineata si seara dupa baita, dar nu prea ajungeam cu aceleasi hainute pana seara pt ca voma si il schimbam si de cate 4-5 ori pe zi, dar daca nu se murdarea pe hainute i le schimbam doar seara. Eu cred ca numai de dragul de a o schimba, nu are rost sa o tot bazai pe Alexandra, ca doar nu se joaca in nisip sa-si murdareasca hainutele .
  •  
    • 865 mesaje
    27 Iun 2006, 09:23
    0 0
    Roxi, mai vreau sa te intreb ce ai facut pt sani. Deja unul este compromis si urmeaza si celalalt. Sotul meu mi-a luat Bepanthen care e bun cica si pt puiut. Tu ce ai folosit sau nu am avut probleme?
    Pt colici ce i-ai dat? A avut vreo 2 seri la rand (si eram la spital) si nu am dormit nici eu, nici ea. Asistenta care era in tura respectiva a zis ca nu are ce sa ii dea si sa ii pun spirt pe camasuta la burtica si apoi sa o tin pe burta mea. Asa s-a linistit dar destul de greu.........
  •  
    • 1198 mesaje
    27 Iun 2006, 09:35
    0 0
    Vio, eu pt sani am folosit Bepanthen, ca si tine. Il foloseam si pt Edi la fundulet si pt sanii mei, dupa fiecare alaptat ma spalam si ma dadeam cu un strat consistent de crema, iar inainte de a alapta ma spalam din nou, s.a.m.d. Pt colici mi-a dat din spital Sab Simplex, dar nu i-a mers bine la Edi cu el, il agita f tare, asa ca am trecut pe APA CONTRA COLICILOR (GRIPE WATER), e o cutie cu o girafa pe ea. Ti-am scris amandoua denumirile, pt ca amandoua sunt scrise pe cutie. La Edi i-a mers f bine cu ea, la 3 saptamani am scapat de colici si e buna la mai multe, contine ulei de fenicul, ulei de anason, ulei de marar si bicarbonat de sodiu. Ar trebui sa gasesti la farmacie e produsa de Pharmex Rom.
  •  
    • 865 mesaje
    27 Iun 2006, 09:39
    0 0
    Mersi pt raspunsuri.
  •  
    • 11438 mesaje
    27 Iun 2006, 10:11
    0 0
    neata fetelor,
    vioooooo..felicitari pt. boboluta ta..este o galusca scumpa foc

hai, da-ne mai multe detalii despre nastere ca io mor aci
    ai facut cezariana ori ba???
  •  
    • 4487 mesaje
    27 Iun 2006, 10:13
    0 0
    violeta sa-ti traiasca puiutul, sa fiti sanatosi si LA MULTI ANI!!!!!!
    Am vazut-o si este o dulceata de bebic Pupici multi la toate gravidutele, burtici si mamici. si bebeiiiii!!!!!!!
  •  
    • 1272 mesaje
    27 Iun 2006, 10:22
    0 0
    vio ai o fetita frumoasa.
    eu am nascut normal, si cu toate astea cateva zile nu am avut suficient lapte.
    si eu am facut rani la piept, dar am continuat asa, si acum totul e bine.
    important, cand alaptezi sa ii dai f mult din piept in gura, asa nu-ti mai face rani.
    mie mi-a dat de la spital o alifie, dar nu am vrut sa o folosesc.
    numai bine fetelor!
  •  
    • 865 mesaje
    27 Iun 2006, 10:30
    0 0
    Carme, am spus despre cezariana mea in topicul anterior la pag 29 parca. A fost bine, a durat cam o ora iar singura problema a fost ca nu aveam aer, simteam ca ma sufoc si din cauza asta am cam dat din cap. Din fericire, pana acum nu am avut dureri de cap.
    Mi-am revenit dupa anestezie la cateva ore.
  •  
    • 865 mesaje
    27 Iun 2006, 10:31
    0 0
    Va mutumesc pt urari! Sunteti toate niste dragute!
  •  
    • 11438 mesaje
    27 Iun 2006, 10:37
    0 0
    vio...te-o durut ceva???? de cand te-ai apucat sa porti corsetul??? din spital, acasa??? ti-au pus sonda??? ai facut infectie urinara??? dupa cat timp te-ai dus la pisi si kaki??? te-ai constipat???
  •  
    • 865 mesaje
    27 Iun 2006, 10:44
    0 0
    Nu m-a durut nimic; ma doare acum cateodata dar suportabil cand ma ridic din pat. Da, mi-au pus sonda urinara dar nu am facut infectie. Mi-au facut si clisma.
    La baie am putut merge singura a doua zi dupa ce mi-au scos sonda. Nu m-am constipat si am iesit afara vineri seara dar oricum 2 zile nu am mancat nimic asa ca nu prea aveam ce produce.
    Nu am purtat inca corset si nu cred ca voi suporta prea curand asa ceva pe rana.
    Acum ma simt bine; doar sanii sunt o problema pt ca mi i-a ranit asta mica.