anticonceptionale yasmin

•  
    • 38 mesaje
    26 Iun 2006, 18:23
    0 0
    fetelor,ce parere abeti despre yasmin...?eu am inceput sa iau de aproape o luna si ma simt bine...doar ca am observat mici chestii...parca am mai multa pofta de mancare(poate doar mi se pare),mie medicul ginecolog mi-a spus ca nu creeaza astfel de stari.si seara adorm foarte greu,am o stare de nervozitate,de agitatie..o fi de la ele...voi ce ziceti?cine ia yasmin?voi aveti vreun fel de reactii...v-as fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde...as vrea sa vad niste pareri...multumesc...pupici pt toate
  •  
    • 2209 mesaje
    26 Iun 2006, 18:55
    0 0
    Mai...mie una nu mi-a dat asa stari... Pe mine ma dureau sanii de la ele. Atat! DE asta am incetat sa le mai iau....dar cand imi amintesc de tenul minunat pe care mi l-au facut...
    Acum iau Jeanine. Chiar fetelor, voi ce ziceti? Sunt la a5a pastila...dace era sa am ceva efecte secundare, o nepotrivire ceva...se simtea deja, nu?
  •  
    • 12 mesaje
    26 Iun 2006, 23:51
    0 0
    eu iau de 6 luni si pot sa-ti spun ca am incercat si altele doar ca yasmin mi s-au parut cele mai bune.nu am nici un fel de simtom ma simt bine si mananc normal.nu amluat in geutate deloc.
  •  
    • 8 mesaje
    27 Iun 2006, 11:05
    0 0
    eu iau yasmine de 5 luni de zile si nu am luat in greutate, ba dimpotriva pot spune ca am slabit 3 kg. cat despre starile de agitatie despre care vorbeai cred ca ele se datoreaza caldurii excesive si poate a stresului, mai ales daca ai si examene in perioada asta.
  •  
    • 38 mesaje
    28 Iun 2006, 19:31
    0 0
    eu nu am examene ,dar prietenul meu are,si o sa plece la facultate,poate d-asta sunt asha agitata...alte efecte nu au...nu ma dor sanii deloc...ma simt bine si mi-au disparut si cosurile...multumesc mult fetelor k mi-ati raspuns...pupici