cos mare
-
26 Iun 2006, 15:290 0Buna,
as vrea sa spun porblema mea, poate imi dati un sfat, sau poate s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema.
Ma epilez in zona inghinala fie cu ceara fie cu lama si am observat ca imi ies unele fire sub piele. Uneori se formeaza chiar cosuri, nu multe, unul-doua...depinde.
Acum o luna am observat un cos mare cam unde incepe piciorul stang. Nu mi-a placut si am zis sa-l strang...si am tot strans pana a iesit puroi si apoi sange
. Nu m-am mai uitat la el pana acum cateva zile. Am observat ca e umflat, dar nu doare, nu se vede in exterior, il simt ca e in interior...dar nu-mi dau seama ce s-a intamplat, cum a aparut. Eu cred ca s-a infectat. Daca il strang iese din el puroi...si apoi un lichid transparent, ca si o apa...(am mai avut cosuri si pe fata din care sa iasa acest lichid...de aceea eu cred ca e cos).
Si nu iese de tot...adica nu pot eu sa strang mai tare ca ma doare.
Ce poate fi?
Mentionez ca am un partener stabil, de aproape un an. Control ginecologic am facut in iarna, si a fost totul ok.
Astept raspunsurile voastre.
-
26 Iun 2006, 16:07E cos.
Vorbeste cu o cosmeticiana, ele au mai mare dexteritate ca noi la scos monstruleti d'astia. -
26 Iun 2006, 16:11
mersi ca mi-ai raspuns, m-am mai relaxat putin... asa m-am gandit si eu ca e cos, doar ca e zona ciudata.
am sa merg la o cosmeticiana si daca trebuie si la ginecolog.
ciao! -
26 Iun 2006, 17:02ok, asa am sa fac.
am sa merg la dermatologie, mi-e putin jena avand in vedere zona unde e plasat...dar cineva tot trebuie sa-l vada si sa-mi spuna ce sa fac.
poate ca ziceti ca ma agit asa pentru un cos dar de 2 zile tot scot cate putin purioi si ser fiziologic din el...si nu dispare
mersi de raspunsuri
.