Fimoza - please help me!

•  
    • 259 mesaje
    26 Iun 2006, 11:42
    0 0
    Baietzelul meu are un anisor si are fimoza.Face Chanel intrerupt, nu are jet continuu, iar orificiul acele este fffff mic.Va rog din suflet sa-mi spunetzi si mie ce pp o interventzie in acest caz, la ce trebuie sa ma astept.Sunt tare speriata, PLS help. Pupici, si multa sanatate voua si nazdravanilor vostri.
    Vali.
  •  
    • 2048 mesaje
    26 Iun 2006, 11:55
    0 0
    Te sfatuiesc sa cauti pe Google folosind cuvintul cheie "fimoza", unde vei gasi fel de fel de explicatii, solutii si idei.. insa sfatul meu este sa nu iti faci atitea probleme de la 1 an.. ci sa mai astepti o perioada de citiva ani.. pt ca lucrurile evolueaza in bine, in majoritatea cazurilor.. si abia, apoi, daca nu se schimba nimic, sa mergi la un doctor sa ii faca operatie (care nu este decit o operatie de circumcizie, exact cum le face la evrei, la citeva saptamini de la nastere, adica " le taie ata", desigur sub anestezie..).. dar acum, nu cred ca e cazul de asa ceva.. insa, mai intreba si tu pe doctorul de familie.. si vezi ce spune.. multa sanatate si numai bine..
  •  
    • 259 mesaje
    26 Iun 2006, 12:03
    0 0
    Iti multzumesc mult, bigsister.
  •  
    • 1022 mesaje
    26 Iun 2006, 13:23
    0 0
    Buna, eu l-am operat la 1 an si 2 luni, operatia a durat cam 30 min. de cand a intrat in sala, a facut anestezie generala, problema a fost ca de seara din 'naintea operatiei nu a avut voie papa, asta...greu de tinut.de fapt nici apa, ceai..nimic pana dupa operatie, saracul cerea laptele si tragea de geanta unde tineam sticluta.Problema ca dupa ce s-a trezit si face pisu plangea, apoi o sapt. nu a trebuit decat sa-l dau cu unguent, dar s-a lipit la loc, am mers din nou la medic si asa de sadic a fst cand l-a decalotat ca sarcul cand ma apropiam de el plangea deja.Nu stiu ce sa zic sa-l operezi sau nu, si eu am citit pe net tot felul dupa..ca inainte nu am avut si m-am ingrozit.
  •  
    • 259 mesaje
    26 Iun 2006, 13:38
    0 0
    Nu i-as face rau puiului meu, pt nimic in lume...am vazut un caz in care medicul a taiat din greseala mai mult,ceva de genul: mi-a alunecat bisturiul?! si sarmanul bb e mai mult decat speriat. Am citit si eu acum pe net despre fimoza, chiar nu stiu cum sa procedez.Ce m-a speriat cel mai tare este faptul ca un medic a spus ca daca nu se face circumcizia, organul genital al bb-ului risca sa nu se dezvolte, pt ca nu are unde. Bb-ul tau cate copci a avut?
  •  
    • 1340 mesaje
    26 Iun 2006, 13:41
    0 0
    Dar medicul, cineva, l-a vazut?
    Mergi la un medic cu el, sunt situatii grave dar sunt si situatii in care totul revine la normal fara interventii ...
    Mergi la medic.