scalp iritat
-
0 0Evelor,nu stiu exact de la ce anume,am mancarimi la scalp,am incercat mai multe remedii,dar vad ca nu trece
stiti vreo solutie? mersi
-
banuiesc ca nu ti-ai decolorat parul recent.S-ar putea sa fie de la sampon..nu-i prieste scalpului...de exemplu ,daca folosesti sampon pt par gras,are detergent puternic si nu face altceva decat sa usuce tare scalpul.Uita-te dupa sampoane cu aspirina,carbune sau arbore de ceai.Si daca folosesti sampoane naturiste nu e o regula ca-s mai bune...de exemplu ..zici ,pai imi iau sampon din plante ca-i mai bland dar daca are in compozitie coada calului se irita scalpul si te mananca de zici ca ai paduchi.
cauta sampon facut de Neutrogena -
multumesc pt raspunsuri

Acum folosesc elseve anti-rupere si un sampon de musetel(am citit pe aici ca ar fi bun cel de la elmiplant si l-am cumparat).
Am citit si ca musetelul are actiune antiinflamatoare,dezinfectanta,etc
Insa...nimic!Singura metoda care parca a mai ameliorat mancarimea a fost ca mi-am pus o masca cu petrol,bitter suedez si un galbenus,dar nici asta nu a facut cine-stie-ce

Boracha
o sa ma mai interesez si cand aflu ceva te anunt 
O sa vad pe la plafare si farmacii ce gasesc,neurtogena nu am vazut pana acum in tm. -
In urma cu cativa ani aveam aceleasi simptome si am fost la dermatolog unde mi-a dat sa fac analize de sange si diverse analize si in final a descoperit ca am dermatita seboreica si mi-a dat niste retete sa le prepar in farmacie si acum este mult mai bine.De precizat ca dermatita seboreica nu se trateaza doar se amelioreaza si apare in specila toamna si primavara.Concluzia nu mai da atatia bani degeaba dute la dermatolog.