Migrene

•  
    • 41 mesaje
    25 Iun 2006, 00:26
    0 0
    fetelor va rog sa ma ajutatzi..am perioade cand ma doare capul zi de zi ingrozitor..nuj ce sa mai fac...nu m`a mai durut de cateva luni...acu` de 3 zile ma doare ...va rog sa ma ajutatzi si pe mine dak stiti vre`un remediu..multumesc
  •  
    • 1037 mesaje
    25 Iun 2006, 08:03
    0 0
    uleiul de lavanda e bun pt aplicatii locale(pui cate o picatura la tample si ceafa ori seara inainte de culcare,cateva picaturi pe perna).Magneziul e bun pt calmare-400-500 mg si B6 25-50 mg/zilnic.Sa nu rontai guma de mestecat pt ca din cauza inlocuitorilor de zahar mai tare accelereaza durerea de cap.
  •  
    • 30 mesaje
    25 Iun 2006, 12:05
    0 0
    du te si fati o tomografie....cel mai bine!!!
  •  
    • 30 mesaje
    25 Iun 2006, 12:05
    0 0
    du te si fati o tomografie....cel mai bine!!!
  •  
    • 854 mesaje
    25 Iun 2006, 13:20
    0 0
    eumiau are dreptate. migrenele pot fi uneori semn al unei tumori. nu vreau sa fi speriata, dar mai bine elimini posibilitatea asta.
  •  
    • 41 mesaje
    25 Iun 2006, 22:46
    0 0
    va multmuesc de raspunsuri...i`am zis mamei si ea a zis k se poate sa fie din cauza circulatiei sangelui...stau haios cu ea...si bunicul meu a avut o tumoare dar a fost din cauza unsei cazaturii..deci nu e ereditara..o sa merg oricum la docor...merci:*
  •  
    • 5531 mesaje
    25 Iun 2006, 23:48
    0 0
    Draga mea,

eu sufar de migrena de vreo 13 ani ... din pacate, e o boala care nu se vindeca...trebuie sa inveti sa traiesti cu ea.

Inainte insa de a spune ca suferi de migrena, incearca sa elimini alte posibile boli: nevralgie de trigemen, tumora (fa o tomografie sau un RMN), sinuzita, probleme cu ochii, etc.

Daca esti sigura ca suferi de migrena, te poate ajuta orice pastila pe baza de ibuprofen (Nurofen, Advil, Ibuprofen Rupan, etc.).
    Mai poti lua aspirina+papaverina (cate una din fiecare).

Daca ai crize care tin mult, incearca sa pui gheata si sa iei ceva mai puternic. Eu asa fac...iau Immigran - dar ai grija ca se dau in farmacie numai pe baza de reteta si sunt cam scumpe, 500.000 lei pentru 2 pastilute.
    Dar merita, pe mine ma ajuta.

Iti doresc sanatate si multa rabdare!

PS - imi cer scuze ca nu iti recomand ceva naturist dar pe mine nimic de genul asta nu m-a ajutat. Am facut un tratament cu bioenergie si asta a fost singurul care m-a 'reglat' un pic - in sensul ca dupa ani in care crizele au fost in fiecare luna, dupa tratament am avut luni intregi fara crize. Ceea ce pentru mine a insemnat fericire maxima!
  •  
    • 41 mesaje
    26 Iun 2006, 12:23
    0 0
    mersi mult DubiosPoem....dar nu pot lua aspirina pt. k am avut bronsita asmatiforma si dak iau ma sufoc....itzi multzumesc oricum pt. sfaturi :*