help
-
24 Iun 2006, 20:470 0evelor am o problema. de dimineata m-am trezit cu, cred eu, cistita pentru ca trebuie sa merg foarte des la baie. nu-mi pot imagina cum de m-am procopsit cu asa ceva, dar fiind week-end doctora este libera si nu am un nr de tel al ei.
ce sfaturi imi puteti da?sa iau ceva pastile sau ceaiuri -
24 Iun 2006, 20:58Pe mine m-a ajutat sa stau intre picioare cu o sticla cu apa calda. Sa o tin pe ovare. Pe caldura asta e cam incomod....dar mai calmeaza. Asta e o solutie temporara, pana vine medicul tau, evident. Multa sanatate!
-
24 Iun 2006, 21:07eu am avut problema asta dupa primul contact sexual..e normal sa se intimple..am folosit CISTINAL(niste picaturi) si am stat cu fundul pe ciaunul incins(e o varianta aleas bunica,dar foarte eficienta)..ai grija insa sa pui o patura pe ciaun,s-apoi te asezi,acoperindu-ti tot odata cu ea si zona ovarelor...succes si multa sanatate!!!!
-
25 Iun 2006, 06:58nu stiu daca ai ajuns in faza de usturime dar ti-as putea recomanda pt usturime ceai de rachitele..cat de mult si neindulcit,o alta idee ar mai fi..intr-o cana de apa pui o lingurita de bicarbonat de sodiu si bei..ori..asta e o combinatie mai ciudata(intr-un pahar cu apa pui 2 linguri de otet de mere+ o lingurita de miere si bei)sau daca gasesti pe la plafar pastile cu rachitele(cranberry) e ok.
-
25 Iun 2006, 07:06snejancik,am vazut ca ai avut problema asta dupa contact sexual.Pt a evita astfel de probleme,dupa sex trebuie sa urinezi in cazul in care, prin frecare in timpul contactului, bacteria urca la uretra...si atunci o elimini afara prin urina....si iara stersul cu hartia igienica...noi suntem obisnuite sa ne stergem din spate catre fatza dar daca suferim de cistita cronica atunci ar trebui sa ne obisnuim cu stergerea, din fatza in spate(vorbesc de padurice)..

na,ca nu mai stiu cum e, sters ori stergere? fain imi sta