noaptea...un cosmar

•  
    • 1095 mesaje
    23 Iun 2006, 08:56
    0 0
    inceputul somnului ar trebui sa fie ceva placut,o senzatie de amorteala,o relaxare profunda...ei bine,pt.mine e cu totul altceva.La mine somnul debuteaza cu o senzatie de lesin,o cadere in gol,o spaima...intr-un final adorm,ca dupa un timp sa ma trezesc cu carnea tremurand si cu o senzatie ingrozitoare de frig,chiar dacaceilalti din casa se sufoca de caldura.eu sunt rece ca gheata si ma infofolesc ca la polul nord.mi-e frica si nu stiu ce se-ntampla.Va rog sa ma ajutati,poate stiti voi ceva despre starile astea
  •  
    • 248 mesaje
    23 Iun 2006, 10:46
    0 0
    Incearca la un cabinet naturist, pentru ca doctorul de familie probabil iti va da sa faci o multime de analize la diferite specialitati si probabil nu iti va gasi nimic. Poate ai avut o perioada mai grea si ai fost stresata.
  •  
    • 844 mesaje
    23 Iun 2006, 13:22
    0 0
    Buna Tracy! Si eu am aceleasi probleme...dar s-au accentuat dupa ce am trecut prin anumite situatii!
    Ce fac eu?? Beau ceaiuri relaxante, antistres( gasesti la supermarket sau plafar)si poti incerca un aspacardin seara!
    Daca ai ceva care te supara si te macina incearca sa discuti cu cineva de incredere!!
    Vezi sa nu ai probleme cu circulatia periferica!
    Pupici si toate cele bune!!
  •  
    • 1095 mesaje
    23 Iun 2006, 13:23
    0 0
    multumesc pt.sfat,am sa incerc desi in brasov n-am prea auzit de cabinete naturiste,doar farmacii.
  •  
    • 1095 mesaje
    23 Iun 2006, 13:28
    0 0
    multumesc nycosia,intradevar am probleme cu circulatia,insa n-as putea spune ca am probleme stresante.in general sunt optimista,calma si ma bucur de viata...ziua.noaptea in schimb e infricosator
  •  
    • 2831 mesaje
    23 Iun 2006, 13:45
    0 0
    E posibil sa ai probleme de respiratie. N-ar fi rau sa consulti un medic.
  •  
    • 854 mesaje
    23 Iun 2006, 16:32
    0 0
    mergi la medic, nu la cabinete naturiste. nu inteleg, care e problema daca-si face analizele? a spus cineva asta. o dati cu plantele mereu, de parca ar face minuni, si o vizita la medic ar strica...
  •  
    • 2272 mesaje
    24 Iun 2006, 07:37
    0 0
    Draga Tracy,

Du-te si fa-ti niste analize,e foarte important;sa nu patesti ceva de azi pe maine;asa ar fi,zic eu cel mai bine si apoi vei stii precis ce sa iei.

Pupici